UTA Arad

Asani, încă un străin marcator pentru UTA în derby-ul de pe Bega: „Suporterii noștri meritau o victorie, e nevoie de mai multă concentrare, muncă și noroc”





Devine o tradiție ca în derby-urile de la Timișoara pentru UTA să marcheze străinii. A făcut-o camerunezul Jeremie Njock în faimosul 3-4 din 2002, apoi grecul Vasilios Gallanis, în 2012 și italianul Giarnmarco Piccioni în luna mai a acestui an, pentru ca, astăzi, singurul gol al arădenilor în eșecul cu „alb-violeții” să poarte semnătura macedonianului Bujamin Asani.

Utilizat fundaș stânga de Todea, postul său de bază în teren, Asani l-a învins pe Dur-Bozoancă cu un „stâng” bine plasat la colțul lung al porții celor de la Poli. „Presiunea a fost foarte mare, mi-am dorit să câștig acest derby, pentru că știam ce înseamnă această partidă pentru suporterii noștri. Am jucat și înainte, în Macedonia, meciuri cu o așa intensitate, dar acesta a fost cel mai intens și frumos pentru atmosfera din tribună. Ne-am dorit să câștigăm pentru a face fanii fericiți, ar fi meritat din plin pentru modul cum ne-au încurajat și la ce atmosferă au creat la acest meci. M-am simțit bine ca fundaș stânga, deoarece aceasta e poziția mea de la juniori, dar evoluez oriunde va fi nevoie de mine. Trebuie să fim mai concentrați pentru a ne reveni, să muncim și mai mult, dar să avem și noroc, căci acesta ne-a lipsit până acum”, a declarat marcatorul golului utist de pe Bega.

FOTO: Ciprian Petcuț

 









8 comentarii

  1. am trait sa o vad si pe asta.
    lasandu-l pe Asani deoparte ce dracu de echipa ai facut Todea?!! spunea-i la o suieta ca nu o sa te lasi influentat de Pacurar
    ai facut 7-8 greseli ff mari dintre care 3 parca sunt intentionate, iar una e strigatoare la cer
    te bucuri de prestatia copilului(Iuga) cand el a fost catastrofa si tu ai avut profesionisti pe banca?! urmareste-l te rog ….
    oricum nu te mai recunosc dar sa nu-ti bati joc de echipa mea

    0
    0
  2. Aproape toți la UTA joaca acum altceva decât sunt obișnuiți !! Asta merge sa faci cu unul sau doi dar nu cu tot lotul Pare că în loc de o. formula de meci are loc în plină competiție un mare trial !! E curios că la trialul asta judeca alaturi de Todea și Botiș și GRADINARIU și Păcurar și cine o mai fi ,naștere cu 5 moașe și copilul abia mai suflă . Spectacolul pentru noi s-a mutat la retrogradare . Că premiera și asta ar putea fi prezentat că succes. !!

    0
    0
    1. Ca unul pentru care dragostea de UTA a fost ţesută de evoluţiile lui Vidac, Iorgulescu, Jivan, Popovici, Gaspar, Poszonyi, Biro, Giurgiu, Domide, Brosovszky, Tisza, Leac, Axente, Kun II, Sima, Colnic, Nedelcu II, Trandafilon, Munteanu, etc, gândul mă duce că tot ce se întâmplă acum este o prăbuşire controlată. Cu punct fix, în partea nevăzută a lucrurilor, porcăria aia din mai, subiect de DNA. Om vedea ce-o mai fi, dar, din păcate, norii negrii se adună peste neterminatul stadion…

      0
      0
  3. Toti cei ce comenteaza aici sunt doar niste pesedisti ce nu suporta sa vada cum nu impart furaciunea si cu ei. In realitate aradenii sunt multumiti de performantele realizate cu milioanele lor de euro. Ei tot ce mi-au cerut a fost sa-i batem pe Cimisoara, doar ca si Ripensia e Cimisoara, deci mai am o sansa sa ma reabilitez. Am nevoie doar de liniste la echipa, asa ca va rog sa va conformati pana nu pun huliganii pe voi. I-ati vazut ieri cat sunt de periculosi. Daca m-ar lasa pesedeul sa fur cum fura liderii lor, pai am avea la Arad o echipa in liga 1 ce s-ar lupta la cupele europene si minim 3 in liga a 2-a, toate finantate din bani publici, nu din cutia milei sau promisiunile primarului Orbu de la Cimisoara, ce le da salarii jucatorilor mai mici decat cel mai slab jucator de la noi. Nu mai zic de Asu ce joaca pe mai putin bani decat ia un angajat pe banda la Takata.

    0
    0
  4. A fost un derby foarte slabut cu doua echipe slabute ,un meci haotic ,un meci care trebuia sa se termine la egalitate, asa era corect dar ce sa ii faci, asa este fotbalul, cand faci greseli ,nu te iarta. Daca nici etapa urmatoare nu ii batem pe Miroslava ,inseamna ca, situatia echipei este cu probleme grave ?!

    0
    0
    1. Situatzia nu e grava…e disperata! Speram sa scapam de retrogradare datorita ,,valorii” jucatorilor, dar realitatea de pe teren ne contrazice….:(

      0
      0
  5. Echipa a facuto marele antrenor sluga lu meszar pacurar sii rezultatul catastrofal adta e cand toti pacalici au carnet de antrenor si mai stiu sa stea capra

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button