UTA Arad

Jorza, de la lacrimi de bucurie la cele de tristețe: „Până nu câștigăm un meci nu văd cale de ieșire”



Față de partida din primăvară, când câștiga fără drept de apel derby-ul de la Timișoara, UTA a confirmat doar trei dintre titularii de atunci și în primul „unsprezece”  de ieri. Este vorba despre Mevlan Adili, Marius Curtuiuș și Amir Jorza. Acesta din urmă chiar oferea asistul pentru Curtuiuș, la golul ce deschidea fiesta arădeană pe „Dan Păltinșanu”.

Ieri, cu ocazia succesului polist, mijlocașul de 18 ani a simțit reversul medaliei. „Acum câteva luni, am avut lacrimi de bucurie în ochi, acum am lacrimi de tristețe. Asta este la fotbal, se întâmplă. Nu știu ce să zic despre pasa asta proastă în care suntem, cum am putea ieși odată. Etapă trecută am arătat mai bine, dar tot nu a fost suficient nici pentru a câștiga acel meci și nici derby-ul foarte important pentru noi și suporterii noștri. Trebuie neapărat să câștigăm un meci și să găsim o formulă ideală de echipă. Până atunci nu văd cale de ieșire”, a spus imediat după partida de la Timișoara Amir Jorza.

Acesta a făcut pereche de mijlocași centrali cu Norbert Polgar, pentru ca spre final să joace puțin lângă Tănase și apoi Păcurar, fără ca toate aceste permutări să aducă ceva bun pentru „Bătrâna Doamnă”.









14 comentarii

  1. UTA nu si-a gasit inca formula de echipa, nu se stie care-i sunt titularii, se schimba echipa de la o etapa la alta…Asa se intampla daca tot schimbi antrenorii, pt. ca in final sa ramai cu cel mai neexperimetat…:(

    0
    0
    1. Nea Puiu,nu prea ai inteles nimic!Doar cei care au crezut in himere,s-au inlflacarat ca si cand ai vrea sa construiesti din nisip un zgarie nori!Si totul pornit de la conducere!Problema mare ca nu se stie cine este acea conducere si cine dicteaza faptic?
      Elefantii au venit cu surle si trambite,in dauna celor executati si acum se pun tunurile pe juniori si sunt jigniti.in fel si chip!Chiar si Amir a fost exilat de catre Mihalcea.
      Deci au fost si atunci maziliti,dar si acum!
      Gafele fiind deja facute,banii aruncati pe apa sambetei nimeni nu isi aroga esecul,dar una este clara:se merge pe ideea de a scapa de greii de pe hartie,cu salarii enorme si se urmeaza sablonul lasilor fara raspundere, care considera acum ca nu i-i dam afara ci i-i facem sa plece de buna voie AMIABIL,altfel trebuie despagubiti!
      Buuun!Si cum faci asta?Tinandu-i pe banca sau in afara lotului!Simplu!
      Va garantez ca Todea bietul,a cazut ca si musca in zer,dar el si-a dorit-o(asta mie imi dovedeste caracter,pt ca altii ori s-au dat intorsi,ori au fugit peste noapte!Se spune ca sa ai grija ce iti doresti,pt ca s-ar putea sa se si implineasca!Are el ceva de spus,dar el este din pacate tot antrenor secund!Nu el face echipa!Credeti-ma!
      Am spus si sustin:conturarea lotului a fost facuta deja de joi!Cu Iuga si Polgar titulari.
      In atac nu aveau ce face!In rest a fost doar praf in ochii credulilor manipulati.De la ora la ora se anunta tot o alta formatie de baza,inclusiv pana Duminica dimineata!
      Cand iti doresti putin,obtii NIMIC!Vulturii asteapta la colt si se pare ca ciomagul este pregatit demult!
      Gradinaru nu are nici un amestec.Atat,in rest…..Doar oprirea apei pe tobogan ar insemna franarea alunecarii!Dar robinetul nu se afla in curtea UTA-ei din pacate!
      Timpul o va dovedi!
      Inchei spunand din nou si raspicat:Todea scoate doar castanele din foc si cu atat mai mult il apreciez!El nu are cum sa dicteze o formatie de jucatori adusi ft scumpi,de care toti vor sa scape!Dar pe barba lui!
      Mai vorbim!

      0
      0
      1. …,,nu prea ai inteles nimic”?…..Stimate atotcunoscator, .unde erai cand UTA avea echpa campioana a carei componentza (inclusiv rezervele) o stiau pe de rost si copiii? O echipa este o structura functzionala(!), nu bajbaieli precum cele actuale la UTA care nu se mai regaseste, din motive puerile (ca un antrenor i-a injurat, ca sunt blocatzi psihic pana la o eventuala victorie, ca terenul e prera mic etc.) 🙁

        0
        0
  2. Domnule Puiu dumneata nu intelegi ca toti jucatorii trebuie sa joace ,rezultatele mai putin contează . Todea a pierdut ultimele doua meciuri ,prin incapatinarea lui .mijlocul era praf dar Stratila tinut pe banca pina aproape de finalul ultimei reprize si Pacurar la fel ! Pai cind vezi ca echipa nu merge faci schimbari cu jucatori care stiu sa scoata fundasii din joc ,Todea a fost rau intentionat vrea sa arate ca o data si o data va functiona cum spune el dar degeaba .Todea cite puncte ai de cind antrenezi echipa,asta spune multe despre ideile tale si ce va invata frf ….

    0
    0
    1. Am incercat sa stau cat mai departe de comentarii, pentru ca dezamagirea e mare, iar cuvintele aruncate la cald nu fac niciun bine. Cred ca putem sa cadem cu totii de acord ca turul campionatului e total compromis, cat despre promovare, ea ramane in continuare o himera. Singurul lucru care ar mai putea indulci putin gustul amar lasat de tot ceea ce s-a intamplat din vara si pana acum, ar fi un parcurs cat mai lung in Cupa Romaniei, dar sperantele sunt de doi bani. Din pacate, UTA se comporta in momentul de fata – la nivel de jucatori, conducatori si suporteri – precum o echipa complexata, care a pierdut contactul cu realitatea.

      0
      0
  3. Apai Amire tu ieri nu ai putut sa faci preluari. Esti la al treilea sezon de liga 2, ce mama dracului. Daca nici in al treilea an consecutiv nu incepi sa-ti dai drumul la joc atunci cand?

    0
    0
    1. Mai @Falci!Eu sunt unul care sunt satiric,acid si pus pe glume mereu si atunci cand stiu ca nu mai exista supravietuire clara!
      Mai baiatule!Nu te-ai saturat?Si daca tot vrei sa faci „misto”,vezi ca se cauta locuri la „Romanii au talent”,pt ca la I Umor,nu ai avea nici o sansa in fata lui Bendeac!
      Sper sa ne scrii cu aceeasi comicarie,din spatele gratiilor!
      Si sa fi tu acel care i-i va duce adevaratului Falca,pachet la bulau!Si sa te prinda cu cartele,ca sa mergi langa el!Ai grija la sapun!

      0
      0
  4. Eu credeam că ești chiar tu acest fălci…și încă cred, de fapt sunt sigur! Rău ai ajuns mai giro daca tu întrebi tu răspunzi! Da’ halatu? Cât e halatu??

    0
    0
      1. Nu,nu Lucian!Doar conturile lui off shore si pe numele soacrei sale le-as vrea,ca sa le intorc la UTA!!!!:)))))

        0
        0
  5. Atentie baietii !!!! Vine MIROSLAVA la Siria si dupa victoria lor de acasa cu Satu Mare ,antrenorul lor a prins curaj si a spus ca, vor profita de pasa neagra in care se afla echipa UTA. si spera intr-un rezultat bun !!! Acest meci, chiar trebuie obligat castigat ca, altfel e jale mare !!!

    0
    0
  6. Sint tare trist . cind vad ca un tinerel „Giro” il persifleaza si il jigneste, pe un vechi utist cu : ” dumneata nu intelegi..”. .De ce se vor crede tinerii mai dastepti,…nu inteleg ! De prin anii 1990 suporterii… de azi…, nu au mai prea vazut fotbal adevarat.=decit sistem …ABBA_, la Arad, iar azi , unii cred ca a merge la meci, la Timisoara, pentru a avea batai fizice in tribuna, este maximum posibil. si o mare realizare. UTA, azi, este in deriva, pentru ca nu are conducere utista ( e de la Atletico), pe banca stau neexperimentati, iar multi adusi pe post de vedete , sint foste rezerve in prima liga, fara forta si fara dorinte si putinte.. A intelege fotbalul nu e simplu, daca ai dat cu piciorul, in minge nu e suficient. Un antrenor are nevoie de notiuni de pedagogie, de cunoasterea fiecarui jucator, de a sti cum reabilitezi , fizic, un jucator nepregatit.. UTA acum este in stadiul cel mai prost. Todea incearca sa ne convinga ceva inutil, ca Polgar poate fi un mijlocas bun, si ofensiv, el aseaza tinerii, sub 21 ani pe posturi, in care se cere stiinta jocului ( la mijloc), nu pricepe ca UTA ia gol , meci de meci, dar il pune pe Grahovac…capitan. Sint mari greseli, in alcatuireea si asezarea echipei, in teren, de ce sa se supere cineva, daca spun asta ? Suporterii, SCUTA, l-au cautionat pe Meszar, sint trup si suflet cu el. Poate cineva sa jure ca „actiunea Suceava” s-a facut fara stirea lui ?. Nu pare logic. Si batuti,, si cu banii dati, si acuzati de coruptie, si fara rezultate ( la retrogradare), iar…. a nu cere demisia sau eliminarea lui Me4szar este „o crima:” contra brandului UTA. Putem scapa de retrogradare, dar raul facut, …cine il deconteaza. Sa fim seriosi,…avem ce meritam si …meritam ce avem. Asta …pentru suporterii tineri., care cred ca daca insotesc, in deplasare echip, …ei sint..cei mai…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button