Gloria LT Cermei

Mager, la primul gol în Liga 3-a: „La Cermei, o mare familie cu rădăcini utiste. Creștem, nu vom fi ușor de bătut!”



Unul dintre juniorii împrumutați de Lunca Teuz Cermei de la UTA în această vară a spart gheața la capitolul goluri în Liga 3-a. Valeriu Mager a dat golul numărul doi pentru trupa lui Anca și Nagy în disputa cu Centrul Național de Pregătire, câștigată cu 3-1 de formația „alb-roșie” sâmbătă, pe teren propriu. „Mă bucur că, în sfârșit,  am marcat, din prima etapă am tot așteptat acest prim gol al meu în Liga 3-a. Am avut ocazii în aproape toate meciurile, dar, ba nu am fost suficient de concentrat, ba nu am avut șansă. Primul gol a fost mai greu de dat, de acum cred că voi mai reuși și altele. Așa mă simt și în meci, prima fază este mai grea, după care îmi intru mai bine în joc”, a spus mijlocașul lateral de 19 ani al Cermeiului.

Acesta a revăzut fețe cunoscute odată cu găzduirea „tricolorilor” de 17 ani cantonați la Timișoara. „Am întâlnit o echipă de juniori de performanță, un Centru de Excelență, ce face două antrenamente pe zi, cu vitaminizare corespunzătoare. Îi cunosc de anul trecut de la UTA, de la competiția de Elite juniori. Am jucat cu ei de două ori și ne-au bătut de fiecare dată. Și astăzi, s-au dovedit a fi o echipă bună, arțăgoasă, care progresează de la an la an. Ne-a fost destul de greu până am dat primul gol, după care a fost totul mai ușor, am preluat controlul partidei și scorul s-a majorat”,  a mai analizat Mager.

În vară, Valeriu Mager a dat probe pentru divizionara secundă, Ripensia Timișoara, dar în cele din urmă a ajuns la divizionara a treia arădeană pregătită de Roli Nagy și Radu Anca, dar la care mai activează și alți mulți foști utiști, ca și Bodea, Cotoc, Gligor, Suslak, Diarra, Varga, Aldan, Rogojan, Bubuș, Morar sau D. Bulza. „Mă bucur că am ajuns să joc la Cermei, unde am găsit o mare familie cu rădăcini utiste, un grup unit, cu jucători cu experiență. M-au primit bine și vom crește de la meci la meci. Nu vom fi ușor de bătut!”, mai consideră Mager.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button