Stranieri aradeni

Petre a marcat cel de-al doilea său gol pentru Esbjerg exact în ziua derby-ului Poli – UTA



Fostul golgheter al „Bătrânei Doamne” dă semne de revenire în liga a doua daneză. Exact în ziua în care UTA nu a tras niciun șut pe spațiul porții prin atacanții săi în derby-ul Vestului, pierdut cu 2-1 la Timișoara, Adrian Petre a înscris cel de-al doilea său gol în tricoul celor de la Esbjerg. A făcut-o în minutul 18 al deplasării de la Vejle, la scorul de 0-0, cu o reluare cu stângul pe lângă portar, la o centrare primită de pe drapta. După 90 de minute, tabela s-a oprit 3-1 pentru echipa arădeanului, ce ajunge la 3 puncte de zona de barajul pentru promovarea în elită.

Precedentul gol al „vârfului” de 19 la Esbjerg datează de la 13 august și a venit din penalty. Au urmat două luni destul de grele pentru arădeanul care a adus o jumătate de milion de euro în conturile UTA-ei, timp în care a evoluat mai puțin. Prin urmare, nici nu a mai fost convocat la ultima acțiune oficială a reprezentativei de tineret a României.

Mai jos puteți vedea reușita de ieri a lui Adi Petre în Vejle Boldklub – Esbjerg fB 1 – 3:

 









6 comentarii

  1. Am urmărit presa și echipa lui Petre a avut un parcurs gen UTA !! Din a doua favorita a coborât pe la mijloc . Probabil că și danezii auzise de minunile lui Petre ! !! La fotbal nu poți juca singur . Acum că învățătura pt. viitor și la ei și la noi. În primele. 7 meciuri ai nevoie de7 victorii Degeaba bati afară și faci meci nul acasă !! Se poate lucra de acum la jucătorii care vor să facă treabă și mai puțin cu cei care își. declara iubirea dar. în. teren nu au aport ..Sunt. 5 serii de C ,sunt sute de. simpatizanți prin tara cu ceva talent de scouteri.Pot fi ascultați. Așa e comod să te trezești iar cu de exemplu Melinte aruncat de Poli in locul lui Iuga !!

    0
    0
  2. Nu juca de peste o luna si nu era accidentat! In curand vine acasa,nu face fata…totusi Danemarca nu e liga 2 din Romania cu Balotesti,Pancota si alti desculti…

    0
    0
    1. cum le sti tu pe toate . Ai auzit de acomodare ? un pusti de 19 ani plecat in Danemarca trebuie sa se acomodeze incepand cu clima cu modul de pregatire cu mentalitatea cu tot !

      0
      0
  3. nu vine acasa, e baiat destept Petre, si chiar daca a trecut printr-o perioada nefasta isi va reveni fiindca aici e vorba de valoare…in treacat fi spus ca in 2010 am avut cuplul de atacanti care azi sunt golgheteri la zi ai primei ligi! si ei au avut perioade nefaste, chiar au fost numiti ,,terminati” si uite ce realizeaza acum, cum spuneam sunt la egalitate pe primul loc in clasamentul marcatorilor! si Petre isi va reveni si va juca la nationala la un moment si atunci veti fi mandrii ca e aradean!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button