Fotbal juniori

Selecționata Under 14 a Aradului s-a impus și în Hunedoara și e campioană interjudețeană!



Nou formata Selecționată Under 14 de fotbal a Aradului a trecut cu bine și de al cincilea val al fazei interjudețene. Jucătorii cooptați în lotul reprezentativ de Cristi Sculici, Adrian Sas, Flavius Moisă și Vasile Sin s-au impus și la Simeria, în fața selecționatei hunedorene, cu 1-0. Partida a fost decisă de Rotar, în debutul părții secunde, după o pasă primită pe culoar și un șut plasat.

Arădenii au început în formula: Tirian – D. Varga, Petruț, Adamcsik, A. Popescu – Sarkozi, Mihai, Borhan, P. Varga – Catanzariti, Rotar, plus Țica – Boiț, Pele, Ursu, Vulturar, Ekmekci. În urma celui de-al cincilea succes la rând, selecționata județului nostru nu mai pierde primul loc în „interjudețeană”, înaintea restanței din weekend, de la Reșița.

Dar, până la urmă, rămâne o simplă poză cu clasamentul pentru puștii arădeni, căci: „Rezultatele sunt doar factor motivator, o confirmare a seriozități cu care se pregătesc și se implică jucătorii în meciuri, dar a și a selecției făcute pe criterii corecte. Ca și referent zonal, voi înainta rapoartele mele către Departamentul de Scouting al FRF după ultima etapă, pentru ca în martie 2018 să demareze competiția regională, dar, de această dată, va exista o selecționată zonală, formată din cei mai buni jucători din Arad, Timiș, Caraș și Hunedoara. Scopul final este participarea vârfurilor la selecția pentru formarea lotului național Under 15, din luna iunie, de la Tărlungeni”, a explicat Dan Oprescu, referent al Federației Române de Fotbal pentru județul Arad.









4 comentarii

  1. Lucrurile sunt simple. Exista o selectie care in orice conditii va fi comentata de unii sau de altii. Succes si cat mai multi aradeni sa ajunga la lotul national!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button