Fotbal judetean

Liga a VI-a, etapa a 7-a: Lipova II a făcut spectacol la Mândruloc, dar Bujacul nu se lasă mai prejos! Doar Gurba ține pasul cu Pilu



Seria A

Citizens – Real Horia  3-8

Podgoria Șiria – Gloria LT Cermei  3-0

Olimpia Bujac – Crișul Chișineu-Criș II   4-1

Viitorul Pereg – Victoria Zăbrani II  4-0

Mureșana Mândruloc – Șoimii Lipova II  2-6

Sporting Șagu – Athletico Vinga   2-1

Clasament:

Etapa viitoare (22-23 octombrie): Citizens – Șagu, Zăbrani – Mândruloc, Horia – Chișineu-Criș II, Cermei – Bujac, Lipova – Șiria, Vinga – Pereg.


Seria B

Național Sebiș II – FC Sântana  2-2

Frontiera Pilu – CS Șicula  3-0

Progresul Dieci – Voința Zărand  2-1

Național Sintea Mare – Spicul Olari  5-1

Villa Gurba – Viitorul Caporal Alexa  11-1

AS Hălmagiu – Speranța Chier  5-2

Clasament:

Etapa viitoare (22-23 octombrie): Sântana – Gurba, Șicula – Olari, Chier – Sintea Mare, Caporal Alexa – Hălmagiu, Zărand – Sebiș, Pilu – Dieci.









17 comentarii

  1. Când mergi cu jucători titulari de divizia C la Mândruloc, era clar ca vei castiga. Până nu schimba ajf Arad regulamentul si li se va permite echipelor satelit sa folosească jucători ce au fost titulari/în lot cu o zi înainte de meciul formației de „Județ”, restul echipelor, ce joaca doar din placere si se întâlnesc doar la meciuri, duminică, sau cel mult o data pe săptămâna nu vor avea nicio sansa în fata lor.

    0
    0
  2. Joni baiatule cei care au jucat la seniori au 17 ani respectiv 18 ani din ceea ce stiu eu . Nu va opreste nimeni nici pe voi sa nu va pregatiti de 2-3 ori pe saptamana cu mingea nu la birtul din sat . Daca esti atent media varstei la Lipova a fost de 18 ani si 7 luni . Mijlocasul central Popa Abel are 15 ani . Ceilalti 3 jucatori de pe linia de fund au 17 ani . Marea diferenta dintre voi si ei este ca ei fac antrenament in speranta ca intr-o zi vor ajunge in lotul echipei mari . In meciul cu voi au jucat 7 jucatori de 17 ani 1 de 15 ani, 3 de 18 ani, 1 de 21 si 1 de 25. Ei vor sa joace fotbal si joaca tot de placere. Oare si Horia si Siria tot cu jucatori de liga 3 au jucat cu voi de v-au batut acasa ? Hai sa fim seriosi. ERAU NISTE COPII CEI DE DUMINICA

    0
    0
    1. Omule, când Lipova vine cu trei jucători ce au fost titulari la Giarmata în ultima etapa, nu ma lua tu cu acadele ca „juniori”, ca „nu va oprește nimeni pe voi sa va pregătiti”…, ca nu îmi place arogantele ieftine. E liga a sasea (6-a)! Nu contează cum a pierdut Mandrulocul (apropos, nu sunt de la echipa asta), voiam sa pun punctul pe „I”, ca nu e ok ca echipele satelit sa folosească jucători ce au fost în lotul primei echipei. Ce e asa greu de inteles, sau vrei sa iti desenez?

      0
      0
  3. Felicitari echipei din lipova pt jocul prestat dar daca e pana acolo ceva va murdareste parcusul de pana acum…1-1 acasa cu obositi aia de la pereg,nu va mai amintiti?mandruloc ia condus de 3 ori la ei acasa.mai moale cu vorbele adresate in mod ironic ftb de la muresana pt k multi dintre ei va pot fi parinti si ar trebui sa dati dovada de cei 7 ani de acasa,care ii aveti binenteles ca nu vreau sa patez numele unora din jucatori de la lipova ce beau si fumeaza ca turci si iarba stiu personal care a tras dar sa le ajute dzeu sa ajunga ftb mari dar as fi curios ca peste ani cati au reusit ca tentatile si si anturaju tinerilor din ziua de azi lasa de dorit…forza muresana

    0
    0
  4. Aloooo usor cu afirmatiile nefondate. Nu cred ca poti dovedi ca cineva din echipa aia fumeaza tampenii .Cat despre chestia ca unii pot fi parinti jucatorilor din Lipova e cgreu de crezut. Sunteti voi virili dar in afara de Nicola si Covaci restul au undeva intre 18 si 25 de ani. Pe baietii din Lipova nu scorul ii intereseaza ci modul cum se misca in teren si cum respecta ceea ce li se spune la cabine. Ei sunt obligati sa-si faca jocul lor cu maxim 3 atingeri. Dar astfel de lucruri sunt greu de vazut de catre cei din tribune. La fel au jucat si cu Vinga si cei de acolo nu s-au plans. Va inteleg frustrarea .

    0
    0
    1. Vedeţi-vă de echipa voastră, nu mai comentaţi aiurea de Mureşana Mândruloc. E o echipă amatoare, în construcţie, noi nu câştigam cu Lipova nici dacă jucam două zile, e clar. Terminaţi cu vorbele aiurea şi cu miştourile. Era vreme în care Lipova nici nu avea echipă, iar acuma vă încordaţi muşchii pe la Mândruloc, şi veniţi cu prima echipă! Aţi bătut, bravo vouă, sunteţi tari,. Profesioniştii de liga a treia, aţi umilit Mândrulocul, şi ce vă mai distraţi pe seama asta. Atenţie, însă, că boomerangul se învârte, şi cine râde la urmă…. Deci, terminaţi cu prostiile şi bucuraţi-vă de victorie în linişte!

      0
      0
      1. Lucica nu bine ne-am obisnuit cu Cermei ca hopa vine si lipovica…. egal varsta contează ca joacă unii intradevar la prima echipa …. Si da e liga 6 fara antrenamente si cu repriza a 3-a ptr ca de aia e ultima liga …… dar sa mai spunem ca la Mandruloc si Horia noastra suntem ca si baza sportivă in liga 3 …….

        0
        0
        1. AJF le permite. Ei pot juca cu toată echipa de C, dacă vor! Dreptate nu există la liga asta, pentru sărăcii şi ţărani, că aşa e regulamentul făcut! Deci, Răzvane, să ne bucurăm de repriza a 3-a, cum ziceai tu, dă-l în mă-sa de fotbal! 🙂

          0
          0
          1. Nu este chiar asa Lucica. Lasand gluma te anunt ca echipele care joaca in ligile superioare au dreptul la echipe in ligile inferioare. Si daca joaca in liga 4-a au dreptul la echipa doua. Zabraniul este un exemplu. Ceea ce a scris Radu Strainu este adevarat . Prima echipa depune la FRF o lista de 15 jucatori care nu au dreptul sa joace la ligile infenioare . Din ce stiu eu la meciurile echipei a doua delegatul este obligat sa depuna pe langa foaia de joc si un tabel cu cei 15 care se regasesc pe lista frf. Cred ca nu gresesc cu cele afirmate . Eu sunt convins ca pe cei din Lipova nu scorul ii intereseaza la meciurile din liga a 6-a ci maniera in care joaca copii pe teren . Sa stii ca multi jucatori buni multi copii s-au ridicat de jos din liga 6-a . Diferenta dintre voi si ei a fost la nivel de pregatire si omogenizare in teren . Apropo frumoasa baza de la Mandruloc frumos terenul si ingrijit . Daca era un pic mai mare si mai lat era superb.

            0
            0
  5. Încetați cu prostiile. Cine la ținut pe Munți sa nu de-a gol în 3 situația de singur cu portarul ?Cine??? Nu mai invocați atâta faptul că trei juniori titulari la Diverse C au jucat după 48 de ore la echipa a 2. Ați avut neșansa sa jucam vineri în diverse Culori și atunci normal că jucători puteau să joace și la echipa a 2. Sincer mia plăcut Muresana cum joaca dar când ratezi atâtea situația chiar nu juniorii Șoimii sunt de vina. In rest are dreptate domnul care scrie că aveți o baza sportivă frumoasa. Succes Muresana in continuare și ne vedem in retur !

    0
    0
  6. Lucica îmi pare rău să îți spun,dar. nu ști nimic din ROAF. Deci o echipa de nivel superior adică liga 3,2,1, da un tabel cu 15 jucători care nu au voie sa evolueze la echipa a 2-a . Așa că la Lipova in afară celor 3 juniori care joaca in liga a treia nu a fost niciunul dintre cei înscriși pe tabelul de 15 trimis la F.R.F………..draga Lucica nu te mai baga in chestiuni ce țin de regulamente,nu de alta dar te musca. După ce te informezi poți scrie ce dorești. Sa auzim numai de bine Lucica și dacă îți plac comentariile să citeasca lumea ce scri,atunci documentează te și scrie. O zi buna și succes cu Muresana dar nu da in Șoimii ,că nu au nici o vina.

    0
    0
    1. Nu dau în Lipova, nu am nimic cu voi, mă interesează echipa mea, doar că au fost unele comentarii pe aici foarte acide la adresa noastră… Nu mă interesează regulamentele, atâta timp cât nu e moral să joci cu jucători ce au evoluat la prima echipă în liga a 3-a, cu două zile în urmă. Da, regulamentul vă permite… aşa că faceţi ce vreţi, deşi sunteţi vreo 40 în lot! De exemplu, în ultima etapă din sezonul trecut, Cermeiul a venit cu 6 fotbalişti ce au jucat cu două zile în urmă la Deva şi ne-au bătut de nu ne-am văzut, făcând diferenţa în divizia a III-a, când ei zburdau pe teren. Totuşi, care e satisfacţia să veniţi cu fotbalişti cu trei eşaloane mai sus şi să măturaţi pe jos cu adversarii? Nu voiam să intru în polemici cu voi, baftă în continuare!

      0
      0
      1. Daca nu agatau Joni si Loris nimeni nu va avea treaba . Ma repet cei care joaca in liga asta sunt copii care au nevoie de jocuri in picioare si care din pacate pentru ei nu prind lotul echipei mari. Ei au teme in joc care trebuiesc respectate si pentru care muncesc la antrenamente. De ce nu incercati o colaborare cu ei sa va imprumute si voua vreo 5-6 tineri care sa va ajute si pe voi dar sa faca antrenamente cu cei de la echipa mare. Ma bucura interesul vostru pentru fotbal dar prea tare va aprindeti cateodata. Bafta si poate anul viitor in vara veti fi una dintre echipele care promoveaza.

        0
        0
        1. Dacă aşa sunt făcute regulamentele, le acceptăm, dar asta nu înseamnă că ne şi convin. Nu doar Mândrulocul strâmbă din nas când e vorba de echipele „satelit”, crede-mă ce spun că sunt în fotbalul mic de mulţi ani şi nu scriu doar să mă aflu în treabă! Am păţit-o de multe ori să o luăm în freză, tocmai din cauza acestui fapt. Contează şi un jucător cu evoluţii constante în eşaloanele superioare (exemplu, Ghergar, de la Cermei, ne-a dat trei goluri acu două sezoane, pe propriul teren). Suntem în liga a VI-a, ce Dumnezeu! Adică, nouă, care ne vedem doar pe la meciuri, sau la câte un antrenament când apucăm, nu ne convine să luăm 6-7 „boabe” de la echipe de genul vostru, nu avem nicio satisfacţie să mai jucăm fotbal, nu mai există plăcere pentru fotbal la astfel de meciuri, că nu avem nicio şansă din start, mai bine nu ne prezentăm… Dar, cum a zis şi Radu, atâta timp cât e legal, nu contează că nu e moral… Şi eu am încheiat aici discuţia şi subiectul! Baftă!

          0
          0
  7. Nu înțelegi,asa-i? BUJOR,CALVIN,PASCU,BERCU,COPIL,SERGIU POPA,PIT,VASINC,TRABALKA,FILIMON,BIER,,,,,,,ASTIA SUNT FOTBALISTI LIPOVEI. ÎNTR-ADEVĂR AU JUCAT 3 CARE AU JUCAT SI LA GIARMATA,DAR TOTI JUNIORI. SPUNE-MI TE ROG CATI AU JUCAT IN MECIUL CU VOI DINTRE CEI ENUMERATI MAI SUS??? Și mai ceva Lucica …….nu contează moral atâta timp cât este legal ! Eu am încheiat aici și va doresc multa bafta !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button