Liga a 3-a

Liderul din C4 își duce antrenor principal de la penultima clasată: Șirineasa merge pe mâna lui Vasilică!





ACS Şirineasa este lider detaşat în Seria a 4-a, cu opt puncte avans faţă de principala favorită la promovare, CSM Şcolar Reşiţa (22 de puncte faţă de 14) și tot a umblat la banca tehnică. Patronul Nelu Sarcină l-a pus șef peste stafful din care mai fac parte: Gabriel Mangalagiu (fostul „principal” cu 7 victorii și o remiză până acum), Damian Militaru (antrenori secunzi), Marin Tudorache (director tehnic) şi Robert Tufişi (antrenor cu portarii), pe Dan Vasilică, cel care a demisionat zilele trecute de la echipa Internaţional Băleşti.

Dan Vasilică a mai antrenat în Liga 3 doar pe FC Bistriţa, în turul sezonului trecut, iar în primăvara acestui an a fost preparator fizic la Pandurii Târgu Jiu, aflată pe atunci în Liga 1. În paralel, a antrenat şi Internaţional Băleşti, pe care a promovat-o în vară, după ce a câştigat Liga a 4-a Gorj şi, ulterior, barajul disputat cu reprezentanta Doljului, Tractorul Cetate, de care a dispus în ambele manşe, cu 3-2 şi 3-1. Internaţional Băleşti evoluează în aceeaşi serie (C4) şi se află pe locul 14, penultimul din serie, cu doar 4 puncte acumulate până acum.

 

Din lotul celor de la Șirineasa fac parte și arădenii Denis Lazăr și Ovidiu Vezan, primul fiind chiar titular incontestabil pe postul de fundaș dreapta. În lotul formației din Valea Jiului activează mulți fotbaliști obișnuiți cu aerul primelor două ligi din România, ca Mihai Mincă, Florin Costea sau Octavian Vasile sau Ionuț Zaina. Singura formație ce nu a plecat capul în această ediție de campionat în fața Șirineasăi a fost Șoimii Lipova, care a impus remiza, acum două etape, pe terenul din Pîncota.

Situația la zi în seria a IV-a a Ligii a 3-a este următoarea:









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button