Fotbal judetean

Execuția lui Gornic amână primul succes din „gestiunea Roșca”: Voința Mailat – CS Glogovăț 1-1



Apropiate ca valoare, Voința Mailat și CS Glogovăț au jucat pentru trei puncte importante pentru partea a doua a clasamentului Ligii a IV-a Arad. Niciuna dintre echipe nu a riscat prea mult și ocaziile clare de gol nu au fost prea multe.

În primul mitan, „Vladi” parcă a fost mai periculoasă, prin Cornea, Borteș (revenit pe teren după cele șase meciuri de suspendare) și R. Ardelean, în timp ce Voința l-au dus pe Mateucă față în față cu Mitrea, dar „scărița” decarului gazdelor a fost ghicită de goal-keeperul advers.

Partea secundă a fost ceva mai alertă, cu Mailatul începând perfect. În minutul 53, Mateucă a pasat printre fundașii adverși, iar Chepețan a trimis pe sub Mitrea ieșit la intercepție. „Așa se întâmplă când tu ratezi din toate pozițiile, adversarul te taxează la una dintre puținele sale ocazii. Dar, le-am cerut jucătorilor mei să aibă răbdare, căci odată și odată va veni și golul. Asta s-a și întâmplat pentru un punct mai mult decât meritat, în opinia mea. Începem să legăm rezultatele pozitive și asta nu poate decât să mă bucure, deși aș vrea să fim mai pragmatici”, a menționat Călin Dehelean, care a considerat exagerată eliminarea directă a lui Cornea pentru o intrare ceva mai tare la un adversar.

Într-adevăr, Glogovățul a „smuls” remiza cu 9 minute înainte de final, în urma loviturii libere perfect executată de Andrei Gornic de la 23 de metri. Mailatul nu a renunțat, însă, la luptă și nou intratul Ungureanu a irosit două oportunități destul de mari, la una dintre ele mingea trecând puțin pe lângă vinclu. „A fost un joc aprig disputat, împotriva unei echipe destul de agresivă, cu mulți jucători experimentați. E păcat că nu am putut ține de avantajul pe tabelă, deși, după părerea mea, lovitura liberă din care au marcat ei nu trebuia acordată. Ar fi trebuit să câștigăm acest meci, am mai avut ocazii și la 1-1, dar nu facem o tragedie. Mergem mai departe, încercăm să facem cât multe puncte până în iarnă, când sperăm să facem și ceva mutări la nivel de lot”, a precizat Mihai Roșca, antrenor aflat la al doilea meci pe banca Mailatului, după ce l-a înlocuit pe Radu George.

Formații:

Mailat: Lazea – Cheșa, Vidac, Bălă, Ciucifara – Caba, Nedea, Mateucă, Chepețan – Drecin (73 Turcan), Oros (90 Ungureanu).

Glogovăț: Mitrea – Varga, Mariș, M. Pantea, L. Avram –  S. Popa (73 P. Palcu), Blănaru, Borteș, Cornea – R. Ardelean, A. Gornic.

Arbitri: Bogdan Loredan – Silviu Mocanu, Tudor Groșan. 

Observatori: Mircea Bondar, Ioan Hamza.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button