Șoimii Lipova

Pop face scut în jurul echipei după eșecul cu Filiașul: „Trecem împreună peste momentele dificile!”, Naicu: „Am dat dovadă de maturitate”





După ce au stopat echipe ca Lugoj, Sebiș sau Șirineasa, lipovanii nu s-ar fi gândit că ACSO Filiași sparge „fortăreața” de la Pîncota. Însă, oltenii și-au făcut bine treaba, au înscris exact când a trebuit și le-au provocat „șoimilor” cel de-al doilea insucces consecutiv. „Orice aș spune ar suna ca și o scuză și nu vreau sa ne scuzăm. Ratăm foarte mult și asta ne costă. Eu sunt mulțumit de jocul echipei, iar mai devreme sau mai târziu o să avem și rezultate, sunt sigur de asta”, a fost scurta declarație dată de Flavius Sabău, antrenorul „șoimilor”, după meciul de azi.

Deși e afectat de prima înfrângere internă, Radu Pop își protejează vestiarul. „Suntem necăjiți, dar ca într-o familie, tot împreună trebuie să ne rezolvăm problemele. Ne mobilizăm mai bine pentru meciul următor, cu toate că și astăzi băieții au fost motivați. S-a simțit asta din vestiar și înainte de meci, dar și la pauză, dar nu am reușit să facem mai mult în fața unei echipe harnice. Noi nu ne puteam mulțumi cu egalul și am atacat pe final cu toate liniile, iar o singură neatenție a fost deajuns să luăm golul din minutul 88. Asta este, vom trece împreună peste aceste momente dificile. Cine vrea să critice ceva, să mă critice pe mine, nu antrenorul sau jucătorii, care au făcut tot ce au putut să câștige azi”, a spus președintele „șoimilor”.

Rezultatele bune înregistrate de echipa Filiași nu sunt deloc întâmplătoare și asta s-a demonstrat și azi, la Pîncota. „Cred că a fost un joc frumos, cu trei goluri și alte câteva faze de fotbal adevărat. Știam că întâlnim o echipă bună pe teren propriu, singura ce a încurcat liderul. Noi am dat dovadă de maturitate, am marcat exact în momentele cheie, înainte de pauză și pe final. Am avut și șansă la al doilea gol pe contraatac. Am câștigat și continuăm seria bună, avem doar o înfrângere și aceea la liderul seriei, unde nici nu am marcat, în rest am marcat în toate partidele și asta mă bucură. Avem jucători din zonă, tineri jucători din Oltenia, dar unii au experiență și la Liga 2-a. Șase jucători sunt aduși în vară, odată cu mine pe banca tehnică, în rest am găsit un grup destul de unit și omogen. Avem și prime și ne bucurăm pentru asta. Președintele executiv (n.a. Florin Spînu) este alături de noi la toate meciurile, ne susține și chiar ne suplimentează primele atunci când e mulțumit de ceea ce arătăm pe teren”, a precizat Victor Naicu, antrenorul trupei doljene.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button