Fotbal judetean

„Satelitul” roș-albilor, dereglat de Ghergar et. comp: Șoimii Șimand – UTA II 6-1





O lună de zile a ținut seria pozitivă a UTA-ei II, care a pus la păstrare zece puncte. Astăzi, însă, „satelitul” Bătrânei Doamne a revenit la vechile proaste obiceiuri, un eșec la scor, deși a avut în efectiv fotbaliști de la primele două „garnituri” ale clubului. Pe de altă parte, și Șoimii Șimand s-a mobilizat exemplar și a bifat al doilea succes intern consecutiv, cu un total de 13 goluri înscrise.

Începutul de meci le-a prins pe cele două echipe cu garda jos. Utiștii au fost primii care au avut ceva situații bune de poartă, prin Toma, L. Gruiescu și L. Bodri, după care a venit rândul gazdelor să rateze ocazii mari prin Ghergar și M. Faur. Echilibrul a fost – totuși – spart după 32 de minute de joc, când Rafila l-a învins pe Zamfir, după o preluare precisă și un șut la colțul scurt. După alte trei minute, Ghergar, component de bază al „satelitului” utist în sezonul trecut a înscris la capătul unei contre.

Repriza s-a reluat de la 2-0, iar, în minutul 50, I. Ruska a mărit și mai mult avantajul echipei sale cu o lovitură de cap după centrarea lui Ghergar. UTA II a lăsat impresia că poate reveni, după ce Nick Faur a fost oportunist la o fază confuză în careul amfitrionilor (3-1, min. 57), iar Jorza și Gruiescu au ratat din poziții bune. Cu un sfert de oră înainte de final, a avut grijă veteranul Mărcuș să oprească elanul „roș-albilor”. Profesorul Șimandului a înscris la colțul scurt pentru 4-1, după care Noaică a marcat din voleu tot după centrarea sa, iar Ghergar „a stins lumina” din apropiere, cu fundașii arădeni pierduți în careu.

Chiar dacă mai are două-trei absențe importante, în Rechițan, Berar sau Petrila, Marius Ciubăncan se bucură de revenirea celorlați indisponibili. „Când ne apropiem de adevăr din punct de vedere al efectivului, putem pune probleme oricui. Suntem o echipă de primele 6-7 locuri, care astăzi a avut atitudine, determinare și chef de fotbal. Scorul ne surprinde puțin și pe noi dacă ne uităm la componența echipei adverse, dar e treaba fiecăruia de ce a ieșit așa. Pentru noi erau importante punctele, ne bucurăm că au rămas la noi”, a spus Marius Ciubăncan, antrenor și jucător la Șimand.

Trimiși de Cristi Todea la „satelit”, Filaret, Dinculescu, Jorza sau D. Toma nu au adus plusul așteptat, însă nici colegii lor nu au mai repetat evoluțiile bune din meciurile precedente. „Când intri pe teren doar cu numele este insuficient pentru un rezultat pozitiv. E un duș rece la care nu ne așteptam și pe care, poate, îl puteam evita dacă am fi deschis noi scorul la situațiile pe care le-am avut în debutul meciului. Chiar și la 3-1 am dat impresia că mai putem repeta ceva, după care am căzut total. Nici nu am mai făcut schimbări, pentru ca jucătorii să simtă până în ultimul minut umilința și să învețe, poate, ceva din asta”, a explicat Adi Ungur, antrenorul UTA-ei II.

Formații:

Șimand: Dagău – Balint, Tolan, I. Ruska, Ujoc – Balogh (69 Mărcuș), Rafila (87 Cuc, 90 Ciubăncan), Țigan, Noaică – Ghergar, M. Faur (80 Engelhardt).

UTA II: R. Zamfir – Gabor, Savin, Filaret, Dinculescu – A. Bodri (60 Țîrlea), Jorza – Gruiescu, D. Toma, L. Bodri – N. Faur.

Arbitri: Alin Bolcaș – Flavius Dreghici, Andrei Pîslaru. Observatori AJF: Victor Ciurescu, Andras Mako









11 comentarii

  1. cum sa iei scor de tenis de la simand care se antreneaza la culesul cucuruzului? ciubancan si todea cand erau juniori, si jucau amicale cu echipe din d pe strungu, le dadeau de la zece in sus!!

    0
    0
  2. Cum poți să te gândești la echipa mare cuprestatii de toată mila ?? O mare răspundere pentru UNGUR care ne -a incantat de atâtea ori !! Orice talent care nesocotește procesul de devenire profesionala ocupa locul altora .Și așa un semnal de alarma e dispariția satelitar a UTA din competiții div.C Nu ne mai mira randamentul slab la unii dintre ei. Aici de fapt sunt pierderile . Sa dispui de echipament de antrenori cu nume și să te bată chiar jucători fara speranțe !! Trebuie păstrați nu numai doritori de UTA ci mai cu seamă cei cu prezent evident !!

    0
    0
    1. Simandul a avut azi pe parcursul jocului 5 jucatori under 19 destul de interesanti (Balogh,Engelharth,Balint,Dagau,Ujog) si unul under 21 Ovi Ghergar care putin cizelat (21 ani Aradean) poate fi mult peste Stratila sau Buleica intr-un timp destul de scurt dar….

      0
      0
  3. Filaret nu are ce cauta la echipa mare . Atitudine de doi bani + e neserios , tigari, bautura . Prin atitudinea lui , ii influenteaza si pe cei mai mici de la echipa satelit intr un sens negativ , iar Jorza , Toma si Dinculescu pe langa au fost .

    0
    0
    1. gogule….te iei de toata lumea…mai lasa-ne….domnule dan hotaran…nu ai curaj sa le spui jucatorilor in fata cand te intalnesti cu ei…doar pe net….acum esti in anglia..ca nu am auzit de tine demult…batran frustrat:))))

      0
      0
        1. dane dane….asta esti tu:))))) dar din spatele pc-ului esti smecher…..:)))) ne vedem noi cat de curand danutule……domnule vames sau asistent ce ai fost….te cunosc lasule……macar daca ai demnitate recunoaste…..

          0
          0
  4. O echipa intarita cu jucatori de divizia B sa fie atat de umilita in judet este de neacceptat. Nu vad sensul de a tine jucatori puturosi, neantrenati sau tineri blazati, care se simt nefericiti sa joace in judet cu jucatori mai batrani ca ei. Ceva trebuie facut, iar Ungur , pare si el depasit de situatie, UTA nu ar trebui sa accepte sa fie batjocorita in felul asta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button