Fotbal feminin

Echilibru în Țara Zărandului: CS Ineu – Sporting Lugas Oradea 1-1





Fiindcă fetele de la Piroș Security și-au amânat meciul cu Olimpia 2 Cluj, doar CS Ineu a avut treabă astăzi, în cadrul rundei cu numărul 5 a Ligii II feminin la fotbal. Zărăndancele au găzduit-o pe Sporting Lugas Oradea, formație aflată sub ea în clasament, dar care a dat o replică foarte bună.

Ineuancele au început ceva mai bine și Denisa Muj (foto) a deschis scorul în urma unei acțiuni personale înainte de pauză. Tot după o astfel de fază au egalat și orădencele, prin Dărăban, ba chiar au avut și șansa victoriei, dar Adina Moț nu ar fi apărat un penalty pe final de meci. „A fost un meci de calitate, cu ambele formații implicate în joc din primul până în ultimul minut. Ocazii au fost destule de ambele părți, s-a alergat mult, nu avem ce să le reproșăm fetelor noastre”, a spus Cornel Popa, tehnicianul care i-a ținut locul pe bancă lui Cristi Sculici, implicat la Arad la un turneu juvenil.

Moț – Vamanu, Kovacs, Strifler, I. Preală – Ungureanu, Mihăieș, Muj, Kugler – Cristea, Ancăș a fost echipa aliniată de ineuance în această dimineață contra formației de pe Crișul Repede.

Peste două săptămâni, ambele formații arădene de fete evoluează la Cluj. Piroș Security împotriva celor de la Olimpic Star, iar Ineul cu Olimpia 2.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button