Baschet

Start fals și în Europa: FCC ICIM Arad – CSM Satu Mare 57-78





În primul meci al ediției 2017-2018 a Ligii Europei Centrale la baschet feminin, FCC ICIM Arad a suferit o înfrângere drastică, chiar pe teren propriu, în fața celor de la CSM Satu Mare. Partida din această seară a confirmat problemele de joc, dar mai ales de efectiv, cu care se confruntă trupa antrenată de Bogdan Bulj, ce nu a câștigat niciun meci în campionat până acum și, iată, pleacă greșit și în Europa.

Și totuși, „galben-albastrele” nu au făcut un meci rău în primele două sferturi, conducând mai mereu pe tabelă și chiar la pauza mare, cu 35-33. Nimic nu anticipa ceea ce avea să urmeze, adică un sfert trei catastrofal, cu oaspetele înscriind nu mai puțin de 12 puncte consecutive. Diferența de scor finală (57-78) chiar nu mai lasă loc de alte comentarii, iar impresia e că nici mâine, de la ora 18, tot la Polivalenta arădeană, arădencele nu pot găsi antitodul pentru o formație sătmăreană superioară. De data aceasta, partida contează pentru etapa a 5-a a Ligii Națională de Baschet Feminin.

Cu mențiunea că Hadzovic nu a jucat din nou deloc, iar Tavic s-a aflat pe parchet doar 15 minute, vă prezentăm marcatoarele serii în care a strălucit – totuși – o arădeancă, Andra Mandache, aflată, însă, în tricoul CSM-ului:

FCC ICIM: Montgomery 17 (3×4), Wingate 14, Nagy 12, Mercea 9, Ciotir 3, Ferenczi 2.

Satu Mare: Williams 22, Mandache 21, Harrison 16, Solopova 9, Green 6, Smutku 2, Lazăr 2.

FOTO: totalbaschet.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button