Stranieri aradeni

Ex. utiștii Man și Petre se reîntâlnesc „sub tricolor”





Selecţionerul naţionalei de tineret a României, Daniel Isăilă, a anunţat lotul de jucători pentru partidele oficiale ale acestei luni. „Tricolorii” mici vor întâlni Portugalia, la Ovidiu, pe 10 noiembrie și Țara Galilor, în deplasare, pe 14 noiembrie.

Printre cei 22 de jucători convocaţi se numără și doi arădeni care au explodat la UTA și apoi au fost vânduți pentru 820 de mii de euro. Dennis Man a început al doilea sezon la FCSB și a contribuit prin goluri și pase decisive la instalarea bucureștenilor în fotoliul de lider al Ligii 1, dar și la calificarea în turul următor al Europa League. În schimb, Adrian Petre s-a transferat de patru luni la formația daneză de ligă secundă Esbjerg, a avut un început mai greoi, dar și-a intrat în mână cu câteva realizări importante pentru teamul nordic.

După patru meciuri disputate în Grupa 8 de calificare la Euro 2019, România Under 21  se menține pe prima poziție cu 10 puncte acumulate. Elevii lui Daniel Isăilă s-au impus în toate cele trei deplasări: Liechtenstein (2-0), Bosnia – Herțegovina (3-1) și Elveția (2-0), formație cu care au remizat la Ovidiu, în luna septembrie, 1-1.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button