UTA Arad

„Dulăul”, susținut de Dulca în ziua în care i s-a cerut demisia: „Aveți răbdare cu Todea, a rămas la echipă într-un moment extrem de greu”





Elevul nu a reușit să-și bată profesorul în UTA – Luceafărul. Cristi Todea s-a bucurat de revederea cu Dulca, fostul său antrenor de la Mediaș, dar: „Totul a fost plăcut până ce a început meciul. Știam că e un antrenor foarte bun, care oferă libertate jucătorilor și asta s-a întâmplat și azi, căci adversarii au evoluat dezinvolt și au marcat de trei ori”, spunea tehnicianul arădenilor la finalul partidei câștigate de orădeni cu 3-2.

Tot după ultimul fluier al lui Cătălin Buși, dar și înainte, o parte dintre spectatorii de la Șiria i-au cerut demisia lui Cristian Todea. „I-am auzit și eu pe acei oameni. Deocamdată, vreau să mă liniștesc, să vedem ce se întâmplă, să mă gândesc la ceea ce am greșit la meciul de azi și după aceea paote va veni momentul când vom face și o analiză cu privire la acest aspect. Acum suntem chiar după meci, nu cred că este să vorbim acum despre acest lucru”, a spus „principalul” arădenilor.

Primul susținător al „Dulăului” a fost chiar omologul său de pe banca Luceafărului. „Trebuie avut multă răbdare cu el, este un antrenor tânăr și trebuie susținut . Chiar dacă ai pierdut un meci, eu zic că și prin astfel de meciuri se clădește o echipă. Și la greu, nu numai la bine. El a rămas într-un moment extrem de greu la echipă și apreciez lucrul acesta și vreau să-i urez baftă în continuare. Îmi pare rău de ceea ce se întâmplă la UTA, dar au jucători extrem de valoroși. Sunt sigur că UTA, Aradul, va avea echipă în Liga 1 în cel mai scurt timp”, a punctat Cristi Dulca.

FOTO: UTA Media Design

 









28 comentarii

  1. ARADUL; UTA., va avea echipa in liga1 in cel mai scurt timp !!?? Cand asta DULCA , la sfantul asteapta la cum joaca echipa de slab, in orice caz, anul acesta nici vorba, sa vezi la anul cand vor promova echipe cu traditie de liga1, CLUJUL, FARUL, OTELUL, PETROLUL , asa ca, este cam pripita afirmatia aceasta cu promovarea in scurt timp !!!!

    0
    0
  2. Daca inainte de meci Dulca si Todea s-au laudat unul pe altul…..acum Dulca a luat apararea Dulaului ca sa avem rabdare cu Todea…..!Dar pana cand.mai Dulca dar cu laudele tale pe noi nu ne adormi,rezultatele vorbesc…..!Canta la alta masa mai Dulca,ca pe noi utistii nu ne prostesti…!

    0
    0
  3. Domnilor cu incompetntul asta de Todea nu ajungem nici unde sa plece rapid ca face UTA de ras in toata țara. Nu vedeti k face echipa invers, habar nu are. Pleaca Todea Pleaca

    0
    0
  4. „Acei oameni” sunt doar niste „amarati” de suporteri. Peste eroare grava produsa de conducere, new trezim si cu un „antrenor” care nu prea intelege pe lume este.. Perioada „dulaiului” a trecut. Aici este vorba de o alta meserie, pe care o stii, sau daca nu du-te. Du-te cat mai repede, pana o sa o inveti. Adevarul este crud, dar este doar adevar. Cine nu intelege astazi, maine s-ar putea sa fie prea tarziu. Mult, mult prea tarziu. Pacat de Sorin Botis ca a intrat in aceasta mocirla plina de incompetenta…….

    0
    0
  5. respect Dulca pt cuvintele frumoase dinaintea si de la finalul meciului! el a inteles ce inseamna UTA, desi nu a jucat sau antrenat vreodata la arad…are dreptate si in privinta lui Todea, cand toata lumea fugea de UTA el si-a asumat si acest lucru! oricum nu ai pe cine sa aduci acum sa faca din rahati zbiciuri, si sa si pocneasca! nu aveti de ce sa cereti demisia lui Todea, mai bine cereti jucatorilor care nu sunt din arad , daca au un pic de onoare, sa mearga sa-si ceara singuri actele de reziliere, fiindca e clar ca nu merge relatia cu batrana doamna care are etalonul sus! mai baieti aici e UTA nu mioveni, chindia, sau branesti! nu puteti activa la nesfarsit la ,,alibi” , a-ti avut timp destul, nu mai merge placa cu omogenizarea, fi-ti oameni de onoare si plecati de unde nu mai sunteti doriti! sigur puteti sa va cramponati de contracte semnate care trebuie respectate, dar aici e vorba de ONOARE! iar daca voi nu vreti sa renuntati, fiindca puteti sa alegeti asta, atunci cei care v-au adus ar trebui sa aiba demnitatea sa se dea la o parte dupa cat rau au facut cu aducerea voastra ! mergeti la sirineasa , acolo se plateste aproape la fel de bine, si nu aveti nici …..ca jucam cu voi in echipa, ori jucam cu grupa lui Gaica tot retrogradam daca nu se retrag si anul asta echipe falimentare!

    0
    0
  6. Este supărat cineva pentru înfrângere? Poate doar Todea …că băieții merg la chef ….la ziua lui Ciucă acum…..

    0
    0
  7. Dulca să-l ia acasă pe Todea, dacă-l place atât de mult.
    Ne-a pierdut meciul de la Timișoara cu ”inovațiile” lui, ne-a pierdut meciul de azi….omul este total depășit, ii mai rămâne doar demisia de onoare.

    0
    0
    1. Astea sunt niste declaratii care tin de diplomatie. In cot il doare pe Dulca daca il schimba cineva pe Todea sau nu. Dar ce era sa zica ca ar fi bine sa- l schimbe sau ca Todea e un antrenor slab? E prima oara cand auziti declaratii de genul asta?

      0
      0
      1. Normal că nu-i prima dată….dar, decât să vorbească numai să se afle-n treabă, mai bine să tacă, că are mai mult de câștigat…..a luat cele trei puncte, bravo lui…in rest, să-și vadă de treabă.

        0
        0
        1. La conferinta de presa de dupa meci ambii antrenori au de spus cate ceva. Dulca trebuia sa taca? Astea sunt uzantele, ce putea sa spuna?

          0
          0
          1. Dacă n-ai ințeles de primă dată, nu o să ințelegi nici dacă iți mai explic de 10 ori…sunt sătul de demagogi până peste cap…aici mă refer la Dulca…

            0
            0
        2. Nu o sa auzi niciodata un antrenor spunand despre un coleg de breasla ca e slab. Doar laude, e normal. Ceva de genul:,,E bun, dar azi am fost eu mai inspirat”. Si e dreptul lui sa spuna la conferinta ce vrea. Nu ce vreti voi…

          0
          0
        3. Am inteles dar tu nu pricepi ca si Dulca trebuia sa graiasca,asa e protocolul. Sa fi spus ca cetatea e mirifica, drumul e prost si ca se bucura ca a ajuns in comuna unde s-a nascut Slavici?

          0
          0
          1. Coane, te plictisești grav, văd…incerci să tot tragi useri de mânecă, aproape pe fiecare articol…:))
            Lăsă-mă-n durerea mea…nu-ți convine ce scriu, treci mai departe, ce dreacu tot despici firul de păr in patru ?

            0
            0
          2. E valabil si pentru tine, nu-ti convine treci mai departe. Care e problema, conasule?

            0
            0
  8. Trebuie sa fi total afon sa nu vezi ca antrenorul e clar depasit…probabil asteapta sa-i faca suporterii primul 11 !

    0
    0
    1. Dascale ai perfecta dreptate !Cand te bat echipele ce sunt pe locuri retrogradabile,nu e cosera mai Todea,dar ce zici daca FRF ori Liga DEPUNCTEAZA UTA CU VREO 6-8 PUNCTE PENTRU ,,marsevia,, de la Suceava….!Noi trebuie sa avem puncte acumulate,ca 99% vine depunctarea si pe urma conducerea se ascunde precum sobolanii !Trezeste-te UTA !

      0
      0
    1. Ce vina are Ciuca ca s-a nascut de ziua lui? Si a platit omul rezervarea. Sunt curios de atmosfera de acolo…

      0
      0
      1. Ideea era ca nu este de vina ca s-a nascut de ziua lui,doar unde si-a ales sa si-o tina!La groparul UTA-ei,bucatarul Giovanni!Si in ce chef,ca si cum ar fi castigat Champions!

        0
        0
  9. Vai vai vai ,!!!! Nu scăpăm noi de astea niciodata !!! Si când mai aud pe unii cu spiritul uta-ei in stânga, , spiritul in dreapta !!!! Cine sa simtă spiritul marele Meszar care nu a auzit de fotbal poate de la prieteni cand a fost fecior frumos habar nu are cu ce se mănâncă Uta pe el numai euro si dolarul il interesea !!! Pentru el este o afacere atât fara spirit !!!!!!

    0
    0
  10. Da, mereu inovatii ( de tipul : Polgar titular si Adili rezerva), mereu schimbari de echipa, mereu jucatorii sub 21 de ani alesi prost si folositi…si mai prost. Cu manea si Ciuca la centrul apararii te autodinamitezi ( deja ai facut-o de multeori ) Ce sa mai judecam ? ” Unde nu-i creier,…vai de picioare „- treaba asta e valabila : pentru conducere, pentru banca tehnica si pentru ( prea ) multi din teren. UTA este in mare pericol sa retrogradeze in C, , tot ce se mai poate face este sa ne ferim de rusine asta !

    0
    0
  11. ALO !!!! TINESCU NOROIANU IMALOVICI !!!! Nu compara tu CHINDIA TARGOVISTE cu Mioveni, Branesti, Clinceni, Balotesti, Afumati etc. Stai la un loc ca Targovistea, intradevar si-a schimbat numele echipei de-a lungul anilor din Metalul Targoviste in CS. Targoviste apoi in Chindia Targoviste, echipa de fotbal infiintata din 1950 !!! Asa ca, informeazate si tu si nu mai dezinforma oamenii . Deci este totusi un club destul de vechi ,este adevarat ,nu cu mari performante cum are UTA. !!! Deci putina decenta !!! Cu respect. va urez sanatate si noroc.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button