Cluburi polivalente

Final de sezon cu alte opt medalii pentru halterofilii CSM-ului





Noi performanţe ale halterofililor CSM Arad, pregătiţi de Adrian Jigău şi Pavel Sebeşan la finala Campionatului Naţional de juniori I (sportivi până în 20 de ani), desfăşurată la Bascov.

Luciana Condurache e triplă medaliată cu argint la categoria 90 de kilograme, Cosmin Krupla – triplu medaliat cu bronz la categoria 56 de kilograme, iar Emanuel Danciu a „smuls” două „bronzuri” şi un loc 4 la categoria 62 de kilograme. Rezultate bune au mai obţinut Daniela Gărgar, două locuri 6 şi un loc 5 la categoria 48 de kilograme, Adelina Vizitiu, trei locuri 6 la categoria 58 de kilograme şi Sorin Oros, trei locuri 5 la 69 de kilograme.

Vă reamintim că halterele CSM-ului încheie un an foarte bun cu şapte medalii europene şi peste 40 naţionale, plus nouă convocări pentru sportivii săi la loturile naţionale: Danciu şi Krupla la centrul olimpic de juniori de la Bistriţa, Condurache, Vizitiu şi Gărgar – în lotul de junioare şi alţi patru – Daniel Jigău, Denis Danciu, Denisa Danciu şi Cristian Molnar, în lotul „tricolor” de juniori III.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button