Liga a 2-a

Telekom TV va difuza opțiunile 3 și 4 din Liga a 2-a, începând cu etapa din weekend





Pentru că nu a ajuns la o înțelegere cu DigiSport pentru a transmite la rândul ei cele mai interesante două partide ale rundei în eșalonul secund, Telekom Tv s-a reorientat și a cumpărat de la agenția EAD opțiunile 3 și 4 ale Ligii a 2-a.

Astfel, CS Afumaţi – Chindia Târgovişte şi CS Mioveni – Sportul Snagov sunt cele două meciuri considerate opţiunile 3 şi 4 din etapa a 17-a a Ligii 2 şi care vor fi transmise sâmbătă de Telekom Sport. DigiSport a ales să transmită duminică meciurile: Dunărea Călăraşi – FC Argeş şi AFC Hermannstadt – Academica Clinceni, considerate opţiunile 1, respectiv 2 ale etapei din weekend.

Din păcate, partida UTA – ASA Târgu Mureș, care la început de sezon era considerat derby de promovare, se joacă în anonimat sâmbătă, de la ora 11, alături de majoritatea meciurilor etapei a 17-a.
Programul etapei a 17-a a Ligii 2

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 11.00

CS Baloteşti – Metaloglobus Bucureşti

CS Afumaţi – Chindia Târgovişte  –  TelekomSport

Olimpia Satu Mare – Dacia Unirea Brăila

UTA Arad – ASA Târgu Mureş

Pandurii Târgu Jiu – Ripensia Timişoara

Ştiinţa Miroslava – Foresta Suceava    

Sâmbătă, 11 noiembrie, ora 13.00

CS Mioveni – Sportul Snagov   – TelekomSport

Duminică, 12 noiembrie, ora 12:00

Dunărea Călăraşi – FC Argeş   – DigiSport

Duminică, 12 noiembrie, ora 14:00

AFC Hermannstadt – Academica Clinceni  – DigiSport

ASU Politehnica Timişoara – Luceafărul Oradea   









2 comentarii

  1. Televizarea meciurilor a început din etapa a 2-a, însă Digi nu a transmis întotdeaua primele două opţiuni ale etapei, deoarece UTA nu a permis ca meciuri de pe teren propriu să se vadă pe postul cu acoperire naţională. Conducerea clubului arădean e nemulţumit de grila de împărţire a banilor.

    0
    0
    1. primele doua optiuni inseamna primele doua alegeri pe care le face televiziunea care a cumparat drepturile, nu cele mai importante meciuri din alte puncte de vedere … adica au dreptul sa aleaga primii 2 meciuri din cele 10, care vor ei, dupa ce criterii vor ei si abia apoi urmeaza cealalta televiziune,ca re din cele 8 ramase alege 2, la fel, care vrea televiziunea … de obicei se urmareste audienta si abia apoi lupta la promovare …

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button