Fotbal judetean

Moral reparat cu „cenușăreasa”: Crișul Chișineu Criș – Frontiera Curtici 8-0





Weekendul precedent, marea favorită la promovarea în Liga 3-a pierdea primul meci de campionat la capătul unei prestații modeste, pe care – de altfel – antrenorul Muzsnay și-a asumat-o la final. O discuție în trei cu președintele Emilian Lasc și managerul Daniel Cherecheși a clarificat unele aspecte, iar atmosfera s-a detensionat odată cu antrenamentele săptămânii ce se încheie. Au existat, totuși, și măsuri, iar acestea îi vizează pe fotbaliștii de bandă dreaptă, Borșa și Hosu, la care s-a și renunțat, dar și pe Ciornei, care a reapărut în circuitul primei echipe.

De altfel, „mijlocașul de buzunar” s-a și numărat printre marcatorii partidei cu ultima clasată, care – de altfel – a încasat nu mai puțin de opt goluri fără replică. Au rare ocaziile în care curticenii au trecut de mijlocul terenului, au avut un singur corner, iar cel mai periculos om al lor a fost…Jude, care a fost aproape să-l surprindă pe Pătroi cu o minge trimisă acasă.

În rest, a fost o joacă de copii pentru „alb-albaștrii” și pentru atacanții săi, Modan (minutele 11 și 13) și Cigan (minutele 42, 77 și 88) care au înscris cinci dintre golurile dimineții. Reușita ce a deschis „balul” a fost una specială pentru golgheterul Crișului: șut plasat la colțul lung din colțul careului de „16”, în timp ce Cristi Cigan puncta la un moment dat pentru 7-0 printr-un voleu spectaculos de la semi-distanță. Ceilalți marcatori au fost Ciornei (min. 12), Huțanu (min. 53) și Gîlcă (min. 73) pentru un succes ce repară moralul puțin șifonat runda trecută, la Zăbrani.

După terminarea meciului de pe „centralul” din Criș, „alb-albaștrii” au asistat la demonstrația de forță a vecinilor din Socodor cu proximul adversar, Mailatul lui „Ole” Roșca. „Diferența de valoare și pregătire se reflectă în rezultatul final. Jucătorii și-au recăpătat zâmbetul pe buze și cheful de fotbal cu această ocazie, atmosfera e bună înaintea unei deplasări incomode, la Mailat. Ne-am văzut la lucru viitorul adversar, la Socodor nu a prins o zi prea bună, dar nu o subestimăm”, a punctat Daniel Cherecheși, managerul general al Crișului.

Formații:

Crișul: Mucha (55 Pătroi) – Fl. Drăgan (71 Tenche), Al. Pavel (51 Teședan), Maghici, Jude – Ciornei, Clej, Gîlcă (79 L. Todea), Huțanu – Cigan, Modan.

Curtici: Leva – Șiclovan, Gavriș, Abrudan, D. Munteanu – Gheorghieș, Hanc, Ursoi, Al. Crișan (55 Hornea) – Liga, Iacob.

Arbitri: Alin Bolcaș – Sorina Betea, Filip Cârmaci. Observatori: Adrian Apătean, Teodor Jușcă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button