UTA Arad

Boakai, pe teren într-un meci oficial după un an de zile: „Am avut ghinion, ar fi trebuit să câștigăm”





Așa cum anticipam vineri seară, Cristi Todea a apelat la ultimul său transfer la meciul cu ASA Târgu Mureș. S-a întâmplat după 69 de minute, Hanson Boakai înlocuindu-l pe Paul Păcurar, un fotbalist apropiat ca și talie și calități tehnice.

Canadianul a încercat să se implice cât mai mult în joc, a căutat în permanență spațiile libere și mingea și a avut și o ocazie, dar șutul său cu stângul a fost respins de Moga. „Am intrat mai greu în meci, dar am jucat bine către sfârșit. Ca și echipă am fost ghinioniști, ar fi trebuit să câștigăm meciul, dar, din păcate, nu s-a întâmplat așa. Gazonul a fost bun, publicul ne-a încurajat și ne-a împins mereu de la spate. Personal, știu că am nevoie de încredere pentru a juca cât mai bine și a ajuta echipa să termine cât mai sus în ligă”, a spus tânărul fotbalist la finalul partidei cu târg-mureșenii.

Boakai a recunoscut că precedenta sa apariție într-o partidă oficială a avut loc exact în urmă cu un an, în liga a treia suedeză, la Landskrona. „Ultima partidă oficială am jucat-o în luna noiembrie a anului trecut, dar între timp am evoluat în destule amicale și sunt bine. Faptul că mă înțeleg cu toți jucătorii de la UTA este unul dintre motivele pentru care îmi place aici. Colegii sunt buni cu mine, glumesc cu mine, dar trebuie să continuăm să lucrăm din greu pe teren. Suntem la un club mare și trebuie să-l ajutăm să-și revină și să urce în clasament”, a adăugat Boakai.

„Mijlocașul de buzunar” a împlinit pe 28 octombrie 21 de ani, dar nu e eligibil ca fotbalist Under 21 pentru că nu are trei ani de activitate în fotbalul românesc. A fost și cazul macedonianului Izet, care s-a despărțit de UTA la finalul lunii august.









Un comentariu

  1. Sincer nu vad ca acest micut canadian sa ajute UTA,caci canadienii-s slabi la fotbal si doar buni la hochei si tenis.Cred ca stie fotbal o parte din ce a uitat Eric,ajuns la nasul pastorului ce destabilizeaza echipele romanesti ,caci aduna crema fotbalului la fcsb-ul si Viitorul lor..Ar fi bine ca UTA sa nu pateasca cu Boakai ce a patit mediesenii cu Eric in deplasari unde unii spectatori necivilizati au ,,croncanit si i-au spus cioara,,……Un copil al lui Eric l-a intrebat pe acesta de ce oamenii ii striga cioara ? si raspunsul a fost greu de explicat!!!!Deci atentie si nu cred ca Boakai ne ajuta !Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button