Baschet

Un nou schimb de americance la FCC ICIM: Poole pentru Montgomery





Conducerea FCC ICIM Arad repară din mers erorile făcute la capitolul achiziții și ne referim la capitolul baschetbaliste de peste Ocean. Gruparea „galben-albastră” a realizat că putea ținti mai bine și după ce a înlocuit-o pe Vernet cu Coker, a venit rândul să o aducă pe Porsche Poole în locul lui Brandy Montgomery. Vorbim despre o mutare pe extreme, acolo unde au fost destule probleme în debutul ratat de sezon.

Poole își începe, astfel, al patrulea sezon în România, după ce evoluase trei campionate în tricoul celor de la CSM Tîrgoviște, cucerind și două titluri de campioană. La începutul acestui an, americanca de 28 de ani a obținut titlul de MVP al finalei Cupei României, competiție câștigată de dâmbovițence în fața Brașovului. Atunci, sportiva de culoare a fost în zi de grație, cu 23 de puncte, patru recuperări și trei pase decisive în cele aproape 34 de minute jucate.

În sezonul trecut, Porsche Poole a avut o medie de 15.3 puncte pe meci în Liga Națională de baschet feminin, la care a mai adăugat 2.8 recuperări și 1.8 assisturi pentru un total de 474 de puncte acumulate.

Antrenorul Bogdan Bulj are timp să integreze în dispozitiv noua achiziție, căci „galben-albastrele” vor juca următorul meci de campionat de abia pe 25 noiembrie, la Alexandria.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button