Gloria LT Cermei

Anca e sigur pe punctele de la Sebiș: „Regulamentul e clar, ne gândim doar să legăm victoriile”





Miercuri, Comisia de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal ar trebui să confirme 3-0 la „masa verde” pentru Lunca Teuz Cermei în meciul de la Sebiș, sau să ia în considerare observațiile facute de conducerea Naționalului, care – oricum – consideră că și paragraful de regulament e de partea sa. Acolo se specifică faptul că un meci nu poate începe fără prezența a doi medici (cel al echipei și cel delegat), în timp ce despre cele două autosanitare spune doar că sunt obligatorii la stadion, fără să menționeze exact care sunt urmările absenței lor, sau a uneia dintre ele, așa cum a fost cazul vinerea trecută.

Arbitrii partidei au așteptat exact 15 minute, atât cât le spune regulamentul și au fluierat începutul și finalul partidei. Din acel moment, cei de la Cermei privesc clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a de la cota 19 puncte și: „Ne gândim doar să legăm victoriile. Din punctul nostru de vedere, regulamentul e clar, meciul de la Sebiș e câștigat, deși noi am fi dorit să demonstrăm pe teren că suntem mai buni decât ei. Am cheltuit și noi bani cantonându-ne la Moneasa, eram pregătiți de jucăm, dar ne-am conformat pur și simplu la deciziile arbitrilor. Ei ne-au spus să nu mai ieșim pe teren, ei au fluierat finalul, ce vină avem noi că nu s-a jucat meciul? Fără să mă dau un expert în organizarea partidelor, clubul din Sebiș putea aborda altfel această chestiune. Există firme private la care se poate apela pentru Serviciul de Ambulanță. Te asiguri că ești acoperit la acest capitol, mai ales dacă ai un obiectiv important pe care riști să-l compromiți după un meci cu Cermeiul, așa cum au declarat ei. Dar, cei de la Sebiș sunt liberi să apeleze la Comisii, mai ales că sunt o prezență constantă acolo. Avem și noi avocații noștri, dar nu cred că va fi cazul să îi activăm, căci decizia e clară din punctul nostru de vedere”, spune Radu Anca.

Antrenorul „roș-albilor” regretă – oarecum – situația în care ajunge Sebișul fotbalistic an de an. „Conducerea orașului investește an de an bani mulți în fotbal, cred că și în acest sezon au un buget mai mare de trei-patru ori decât noi… Domnul primar Feieș, un bun prieten de-al tătălui meu și o cunoștință bună și de-a mea, ar merita să aibă satisfacții mai mari, dar undeva greșete. Nu știu exact unde și nu e treaba mea”, a adăugat Anca.

Cermeianii se pregătesc de partida de acasă, cu Băleștiul, în care pornesc favoriți pentru câștigarea celor trei puncte.









15 comentarii

  1. Sa fim seriosi ! La divizia C logica ar spune ca trebuie sa joci, daca tot te-ai deplasat Era un caz de forta majora. Clubul din Sebis avea contract pentru ambulante, acuma, daca ceva neprevazut s-a intamplat nu poti face vinovat pe nimeni. Aduc aminte dlui Anca ca acum3 ani, la Lugoj un meci ul UTA-ei a fost intarziat cu 50 de minute, pentru ca un elicopter sa dea ingrijiri , apoi sa transporte un accidentat. Si nu s-a dat meci pierdut. ( Sa nu mai vorbesc despre nocturna de la Sepsoi-ASTRA). Plus ca vorbim de doua echipe din judet, nu de doi dusmani. Calitatea oamenilor, la greu se vede, dar e o prostie sa vorbesti de „oameni de calitate” ….la fotbal !

    0
    0
    1. Dar logica ta care e? Daca tot cunoaste „la sange” ROAF-ul, dl. manager/antrenor/etc ar trebui sa stie despre ce e vorba in ecuatie. Cand iti convine, iei regulamentul la virgula, cand nu, o dai cu interpretarea… In speta de fata, nu e vorba de calitatea oamenilor din fotbal, e vorba de regulament. De ce alte echipe trebuie sa plateasca ambulanta 3 ore (una inainte de meci, cand ambulanta TREBUIE SA FIE PPREZENTA LA STADION si 2 ore meciul efectiv)? Nu e obligatoriu sa faci contract cu SAJ, exista si firme private, acreditate, care oricum practica tarife muuuult mai mici! Deci, toata stima pt bugetul, dorinta de performanta etc a Sebisului, dar ROAF-ul nu se aplica doar cand le convine lor!

      0
      0
      1. ioane dupa logica ta ,poate dar atunci de ce se mai fac legi si regulamente s-au tu traiesti in lumea ta unde nu exista legi si reguli (poate te pui pe vine in sensul giratoriu de la podgoria si pozezi in ziarul local, te rog sa nu ne dai satisfactia asta celor ce respectam legile si regulamentele)

        0
        0
  2. Si daca ii dadea drumul la joc si doamne fereste facea unul stop cardiac si salvarea nu era venita cine raspundea de chestia asta . E simplu sa spui trebuia sa-i lase sa joace . E totul ok pana nu se intampla o nefacuta . Si stunci e beleaua cat casa cand moare cineva si in urma lui scriu altii marunt pe la parchete .

    0
    0
    1. Domnule ,antrenor secund parca vroiati sa Jucați,acum vad ca va activati avocați ,chiar nu înțeleg cum poate fi atâta răutate ,ambulanta a salvat o viata asta e cel mai important lucru ,restul sa decidă comisiile daca Sebisul a încălcat regulamentul fiind pusă in aceasta situație fără nici o vina,Bafta ambelor echipe!!!

      0
      0
    2. Toate echipele ,au primit Defribilator deci nu era o problema mai ales ca ,stadionul din Sebis deține si un cabinet medical

      0
      0
        1. De unde sa sti ,acest amănunt ,tu esti doar pe taste si debitezi doar prosti ,cand realitatea e alta …………….. C

          0
          0
          1. Defibrilatoare nu exista pe toate ambulantele, or avea cluburile sportive…:)) FRF a trimis la toate cluburile afiliate mingi de joc (vezi si pe site-ul lor), dar aparatura medicala in nici un caz!

            0
            0
          2. Te faci ,de ras,tu chiar vrei sa demonstrezi cat de frustrat si incapabil esti,toate cluburile au primit Defribilator de la ,FRF,esti PENIBIL

            0
            0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button