Stranieri aradeni

Arădeanul Man, 79 de minute pe teren pentru „tricolorii mici” în Țara Galilor





România Under 21 a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul cu reprezentativa similară a Ţării Galilor, în etapa a şasea a preliminariilor pentru EURO 2019. „Tricolorii mici” au terminat partida în doar nouă oameni, după eliminările lui Răzvan Marin şi George Puşcaş, şi au un avans de trei puncte faţă de Bosnia, a doua clasată.

Arădeanul Dennis Man, autorul singurului gol al remizei de vinerea trecută (1-1) cu Portugalia a fost din nou titularizat de selecționerul Daniel Isăilă și a fost schimbat după 79 de minute cu Dobre. Celălalt fost utist din lotul naționalei de tineret, Adrian Petre, nu a fost utilizat deloc de această dată.

Cum Portugalia a învins Elevţia, 2-1, în celălalt meci al grupei, tricolorii mici rămân cu şanse foarte mari de calificare. După şase etape, România are 12 puncte, iar Bosnia, echipa de pe locul al doilea, nouă şi un meci mai puţin. În acest moment, Portugalia, care are şapte puncte, două meciuri mai puţin şi partidă directă cu România pe teren propriu, pare adversarul cu care ne vom lupta pentru un loc la EURO.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button