Handbal

Nicio șansă în „fieful” unei candidate la promovare: SCM Timișoara – Crișul Chișineu Criș 40-30





Dacă pe CSU de Vest a învins-o la Arad în urmă cu o lună de zile, împotriva celeilalte echipe timișorene, din divizia secundă de handbal feminin, Crișul nu a avut nicio șansă. Chiar dacă diferența de scor nu e astronomică, „alb-albastrele” au fost conduse mereu pe tabelă pe Bega și, după doar 16-13 la pauză, a urmat un elocvent 40-30 final.

Roxana Boldor a fost din nou MVP-ul teamului lui Titi Ionescu și Florica Boldor, care, însă, ca și joc și forță colectivă nu prea poate emite pretenții pentru un loc în prima parte a clasamentului Seriei B. „Chiar dacă am încercat să ne autodepășim, tot nu a fost de ajuns. Echipa din Timișoara e pe locul 2 în clasament, vrea să promoveze, are o singură înfrângere în acest sezon și aceea la un punct diferență în fața liderului Minaur Baia Mare. Sperăm să facem un joc mai bun sâmbătă, când primim vizita echipei din Reșița, cealaltă echipă de pe podium”, a spus Lucreția Vartolomei, jucător și manager al Crișului.

Boldor 12, Cherecheș 5, Iuga 4, Sas 3, Morariu 2, Haidu 2, Pop 1 și Vartolomei 1 au fost marcatoarele grupării arădene în intermediara de la Timișoara. Sâmbătă, de la ora 16, la sala de sport a Universității Aurel Vlaicu din Micalaca, fetele de la Crișul dau piept cu CSU Reșița, formație clasată pe locul 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button