Fotbal judetean

Schimbări inspirate: Cetate Săvârșin – CS Glogovăț 0-2





Gruparea din comuna regală nu se regăsește în acest sezon și a mai pierde trei puncte în fața unei echipe pe care stagiunea trecută o bătea cu 7-0 chiar la Vladimirescu. E adevărat, Glogovățul și-a luat revanșa la Săvârșin, unde a bătut și azi poate mai clar decât o arată scorul.

Deși și-a mai recuperat din oameni, Cătălin Neamț tot a avut absențe importante, precum Pavel, Toc sau Bontea, în timp ce „roș-albaștrii” și-au recuperat majoritatea oamenilor care au absentat cu Pecica și nu i-au avut doar pe Ruja, Danciu și Mitrea. Pe un teren destul de rău, cele două echipe nu și-au făcut rău una alteiaîn prima parte. Fiind bine așezată în teren, formația oaspete nu și-a lăsat adversarul să se apropie prea mult de poarta lui Ciornei, astfel că Neamț și Iștoc au trebuit să-și încerce, fără succes, șansa de la distanță. În schimb, pe două-trei contre tăioase, Negrea a ratat deschiderea scorului chiar din postură de unu la unu c portarul advers.

Chiar dacă a fost plecat la Timișoara pe motive personale, antrenorul Călin Dehelean s-a sfătuit în permanență cu managerul Ovidiu Tănasă, consecința fiind schimbările inspirate. În minutul 59, doi dintre jucătorii veniți de pe bancă au produs golul de 0-1. S. Popa l-a găsit la 12 metri ușor lateral dreapta pe Edi Varga, iar acesta a trimis la colțul scurt. Negrea nu și-a reglat ținta nici după pauză, astfel că suspansul s-a menținut, oarecum, până în minutul 86. Atunci portarul gazdelor a încercat să-și etaleze tehnica în propriul careu, Cornea i-a pus o contră și apoi a marcat dintr-un metru: 0-2, rezultat cu care s-a și încheiat partida.

Chiar dacă echipa nu s-a mișcat deloc rău și cu Pecica, revenirile pe gazon ale lui Pantea, Cornea, Pop, Varga sau Blănaru s-au dovedit extrem de importante. „Am făcut un meci destul de consistent, fără să riscăm aproape deloc în apărare. Ne bucurăm și că jucătorii veniți de pe bancă au adus plusul ce îl așteptam de la ei, terminăm bine acest an, clasamentul nu arată rău, deși putea să fie chiar și mai bine”, a spus Ovidiu Tănasă, managerul celor de la Glogovăț

Formații:

Săvârșin: Dionisie Petrean – I. Bogdan, D. Muntean (90 Ursu), Benescu (61 Boc), Dumitrescu – A. Popa, S. Iștoc, Neamț, Marc – Oprea, Daniel Petrean (85 Căliman)

Glogovăț: Ciornei – Neag (28 Blănaru), Mariș, E. Pantea, L. Avram – Borteș (57 S. Popa), Doboș (57 E. Varga), R. Ardelean, A. Gornic – Negrea (85 Magdi), Cornea.

Arbitri: Cristian Burza – Florin Vesa, Raul Radu. Observatori: Iosif Manușov, Romulus Babău.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button