UTA Arad

Televiziunile, neinteresate de duelul a două foste campioane ale României: UTA – FC Argeș – în anonimat, la „matineu”



Deși de două săptămâni numărul partidelor transmise în direct în fiecare rundă a ligii secunde s-a ridicat la patru, „Bătrâna Doamnă” nu a mai apărut pe micile ecrane, iar acest lucru nu se va întâmpla nici în weekend. Digi Sport și Telekom Sport nu sunt interesate să le ofere abonaților „duelul” dintre două foste campioane ale României, care i-au dat țării printre alții pe Petschovschi și Dobrin și își propun să revină acolo unde le este locul. Totodată, Claudiu Drăgan, actualul director sportiv al Campioanei Provinciei, a îmbrăcat tricourile ambelor grupări implicate în disputa de sâmbătă, de la „matineu”.

Sigur, locurile din clasament ale celor grupări de tradiție din fotbalul românesc nu sunt o bună propagandă pentru fotbal, însă, chiar și așa, rămâne mai interesant decât un Balotești – Mioveni, ce se va vedea duminică, pe Telekom Sport. Așadar, „roș-albii” și „alb-violeții” din Trivale își dau întâlnire sâmbătă, de la ora 11, pe arena „Otto Greffner” din Șiria.

De când au acceptat să fie din nou televizați de posturile naționale și acasă, arădenii au apărut o singură dată pe sticlă, la acel 2-2 cu Pandurii Târgu Jiu. Pe terenuri străine, Digi Sport a transmis în direct partidele UTA-ei cu Academica Clinceni, Hermannstadt, Olimpia Satu Mare, ASU Poli și Ripensia.

FOTO: Viorel Musca









18 comentarii

    1. Te-as intreba…si pe oricine:
      -daca pana acum UTA a fost nemultumita ca a fost transmisa aproape mereu si banii au fost la egalitate cu echipele putin televizate,acum s-a intors roata!
      Va avea UTA ceva de obiectat daca ia aceiasi bani cu Hermannstadt,sau mai bine spus sibienii vor fi multumiti ca primesc la fel cu UTA?
      Aceasta situatie ar trebui sa dea de gandit(dar oare cui?).Pt ca prea mult ne-am crezut cu delicatesele mancate si deocamdata mancam posmegi.Dar si aceia muiati!Va rog sa cititi expresia „muiati”,dupa cum considera fiecare!
      „Cine seamana vant,culege furtuna!”
      S-a vrut semanarea de pepeni dulci si au iesit castraveti amari!
      Cu FRF te lupti,cu LPF te lupti,cu comisiile de disciplina te lupti,cu arbitrii te lupti,pe la DGA…nu te lupti!Astepti doar!
      Mai…..dar chiar toti sunt tampiti si noi,un mic Einstein?

      0
      0
  1. Nici transmisiile nu mai sunt ce au fost, nici UTA nu mai e ce a fost candva. Nu demult unii sustzineau ca e mai bine sa nu fim televizatzi, ar acum se lamenteaza, ca nu mai prezentam interes…Daca vom intra in Liga I ne vor fi televizarte toate meciurile, deci HAIDE UTA!

    0
    0
    1. Pentru cine nu reprezinta nimic UTA? Doar pt. unii sarantoci precum Telecom Sport care sint total pe lingă …UTA prezinta interes in intreaga tara si nu numai .Poate sa fie Sibiul televizat 24-24 ore televiziunile nu vor avea rating mai mare ca UTA …..

      0
      0
      1. Bravo @Dascalul!Bine spus!Dar conducerea s-a crezut pe cai mari,euforici.Au crezut ca preiau reteta lui Chivorchian,din sezonul trecut,cu neacceptarea televizarilor!
        Dar acela era Chivorchian!Toate se sparg in capul lui „men”,Gradinaru,dar sunt convins ca nu el este factor de decizie,ci doar „putatorul” de gafe continue!
        Pt ca nici nu mai stii dintre cele comise, sa alegi un top cu cele mai mari GAFE…
        Durerea mare,ca se insista!Se insista!Si se insista!

        0
        0
  2. Evoluția lor a dus la acest dezinteres…păi ce fotbal joaca Sibiul când e transmis, sau chindia, și ce țurcă joacă UTA?! Pt un spectator neutru , UTA e o echipa cu un joc plictisitor! Asta e adevărul..

    0
    0
    1. Nu neaparat evolutia echipei UTA,ci mai degraba faptul ca televiziunile nu prezinta mai deloc interes pt. Liga a doua ,..adica televizarea Ligii a doua e praf in ochi ,niste maruntis dati de pomană ! Ce stim noi ce afaceri a facut FRF cu televiziunile respective …

      0
      0
  3. Pe o parte e bine ca nu se televizeaza UTA-FC Arges caci nu mai rad telespectatorii de jocul nostru si arbitrii delegati ne pot ajuta…..daca vor,in special liniorii ce cred ca vor fi ardeleni..!Daca un franar nu ridica….ne poate face mari si o tara intreaga nu vede ghidusia sa caci meciul e netelevizat……..!Cu un suc si 2 covrigei nu e de ajuns…..!!!Sa zic una despre leatul meu Popica,cand era director sportiv la Pancota….si ce s-a plans in presa ca la un gol utist mingea a iesit in aut de poarta si arbitrii au fost cu UTA !!! ++++Cu REMUS M-AM MAI CONTRAZIS ,caci ne dor rezultatele slabe,dar apreciez ce spune mai sus si acesta e adevarul.Todea tot baga ca UTA trebuie sa marcheze cu 1 gol mai mult decat adversarii,dar asta o stie orice prost….!Giro adu patron la UTA si determina pe d-l Cosma si Tucu sa preia echipa si cu un antrenor pe masura…!Hai UTA !

    0
    0
    1. Am impresia ca tu esti preocupat exclusiv de gainarii specifice perioadei comuniste. Cum sa ne ajute un arbitru, carui conducator sa mai punem o pila, cate ciorbe vrea un arbitru pentru un penalty, etc. Cu astfel de atitudine si viziune UTA nu o sa fie niciodata proiectul solid si durabil pe care unii-l visam.

      0
      0
    2. Omule,esti bolnav,rau de tot!
      Tu nu vezi decat aranjamante,arbitrii delegati,tranteli,marsavii…..
      Ce sunt eu,ca sa aduc patron la UTA?
      Cand scriam,in premiera,ca din biroul zero,se lucreaza la un nou proiect,pe axa Falca,Tucudean,Ionut Popa,poate ca si Verbita,nu au mai contenit injuraturile si balacarelile,cei mai specialisti fiind,Taipan,Remus,Joker si altii…
      Sper sa se ia o decizie inteleapta si sa nu ne trezim din nou desfiintati,cu jucatorii nostri,aradeni,imprastiati peste mari si zari,cu ”elefanti”,retrasi si cu antrenori si impresari cu buzunarele doldora.
      Sa se invete din greselile trecutului,care pana acum se pare ca nu au ajutat cu nimic…

      0
      0
  4. In primul rand, felicit echipa, baietii pt. victoria de la Braila si totodata , se vede prezenta lui Daniel Florea in echipa un jucator care a dat aripi echipei spre victorie. Astia de la Digi , trebuiau totusi sa televizeze acest meci cu FC Arges, un meci de mare traditie a fotbalului romanesc, echipe la care au jucat de-a lungul istoriei , multi fotbalisti de valoare., dar poate a cantarit si spatele intors Digiului in prima faza de catre UTA. prin refuzarea de a transmite meciurile de la Siria , dar totusi, trebuia dat la TV. un astfel de meci !!! Cu siguranta ca, UTA., baietii vor avea un meci destul de greu cu argesenii in care si-au exprimat parerea prin antrenorul sau interimar ca, nici nu se gandeste sa nu plece macar cu un punct de la Siria. Ramane de vazut ce se va intampla, cert este ca, UTA. sa fie foarte atenta la acest joc, mai ales in aparare, punctul slab al echipei..Apoi vine Chindia, iarasi un meci la fel de greu dar aici ,sar putea ca, UTA. sa aiba un avantaj pt. ca, Chindia o sa vina la Siria dupa un meci din cupa Romaniei cu Astra, apoi inca un drum lung cu autocarul pana la ARAD. Va urez bafta si noroc baieti, fiind aproape de voi cu inima si sufletul oriunde ve-ti juca !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. Bravo @Nelu Targoviste!Un mare Like!In ultimul timp ai cam disparut!
      UTA ar trebui acum sa ajute Chindia,chiar daca ma doare sa scriu asta!Dar o spun sincer!
      Dar nu cred ca i-si poate permite momentan!Pt ca urmeaza penalizarea,la cazul „valiza la Suceava”.Orice mic punct,de oriunde,poate decide ramanerea UTA-ei in Liga a 2-a!
      Nici nu vreau sa ma gandesc la altceva!

      0
      0
  5. BRAVO DANIEL FLOREA, taicatu este mandru de tine si sper din tot sufletul sa ramai in continuare la UTA. si din sezonul urmator si sa promovezi cu UTA. in liga1 pt. ca, este nevoie de tine !!!

    0
    0
  6. Fiti linistiti ca baiatul asta florea a venit la noi sa dea niste goluri si numai sta la liga a 2 prinde un contract in liga 1 sa fim seriosi e prea bun pt liga a 2 si doar nu sta el pt uta mai un an in liga a 2 ca e mare utist sa fim seriosi, el isi face treaba cum a zis ne ajuta pe noi dar si pe el , voi ce intelegeti din asta?se ajuta si pe el sa revina in liga 1

    0
    0
    1. @Marius Tamsa!Corect!!!!!!!Dar pana atunci sa nu se accidenteze,sa nu ia cartonase si sa dea cat mai multe goluri!
      Apropo’s: sistemul de penalizare salariala,comunista,la gramada,sa nu-l afecteze!
      Altfel……….

      0
      0
  7. Da GIRO, asa este, am cam disparut de ceva vreme dupa sait dar din motive intemeiate pt. ca, este fimiu la pupitru pe calculator cu jocurile,ce sa ii faci, tineretul. Acum sa revenim la treburile noastre.Sa ajute Chindia pe UTA. la Siria ?! Nu cred ca se va intampla asta ,in primul rand ca, Chindia vrea sa isi recupereze punctele pierdute cu Calarasul acasa si in al doilea rand ,vor sa razbune acea infrangere dramatica din finalul meciului castigat de UTA. cu 1-0 !!! Dar, GIRO, nici nu este nevoie ca UTA. sa fie ajutata de Chindia, ci UTA. trebuie sa demonstreze printr-o mobilizare examplara pt. a castiga in fata Chindiei,mai ales ca, Chindia, o sa aiba niste deplasari foarte obositoare, sambata la Satu Mare, joi meci in cupa la Giurgiu cu Astra si apoi deplasarea la Arad cu UTA., deci, avantaj UTA . Dar pana atunci, trebuie sa trecem de o formatie incomoda, FC. Arges in care antrenorul lor interimar , a declarat ca, va veni la Arad sa castige toate cele trei puncte puse in joc !!! Altfel ce sa mai zic, decat ,multa sanatate si noroc si ca, echipa noastra de suflet UTA. sa castige cele doua meciuri din acest an cu Argesull si Chindia !!! Forta UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Asa este @Nelu Targoviste!Chindia este momentan pe alti cai!Contrar,peste ce am fi dorit la UTA!
      Repet:nu m-as supara,daca Targoviste ar lua de la Arad ceva „bagaj”,decat Calarasiul sa promoveze!
      Dar asta in conditiile ca batem FC.Arges-ul!Daca nu,este bai mare,din nou!
      Si tare mi-e teama!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button