Fotbal judetean

„Asistentul” Lucian Berariu poate promova în Liga 3-a prin Programul de Dezvoltare „Tinere Talente”



În vara acestui an, Aradul a fost unul dintre cele șase orașe în care tinerii arbitri au fost testați în vederea acceptării în Programul de Dezvoltare „Tinere Talente”. Au participat 35 de „fluierași” din județele Arad, Timiş, Alba, Hunedoara, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Gorj, Paul Radu și Lucian Berariu prezentându-se cel mai bine din parte Comisiei Județene de Arbitri Arad. Ulterior, mai precis în luna octombrie, s-a mai susținut o testare la București, iar printre cei 50 de arbitrii acceptați este și asistentul Lucian Berariu. „20 de arbitri de centru și 30 de tușieri din toată țara au șansa să promoveze, vara viitoare, prin intermediul acestui Program de <<Tinere Talente>>, la care a participat la vremea sa și Ovidiu Hațegan. Arădeanul Luci Berariu va primi câteva delegări inclusiv la Liga 3-a, va fi monitorizat atent, iar la începutul anului viitor chiar va susține testele cu lotul din care dorește să facă și el parte. Chiar în zilele ce urmează va merge la București pentru o primă rundă de consfătuiri și alte testări, dar și pentru a-și ridica echipamentul pus la dispoziție de CCA. La vară, sperăm să se numere printre cei promovați”, spune Răzvan Cadar, președintele Comisiei Județene a Arbitrilor Arad.

Tudor Jurcă este ultimul arbitru ajuns în lotul de Liga 3-a prin acest programul manageriat de Augustus Constantin, chiar în urmă cu patru luni de zile.

În paaltă ordine de idei, Comisia Judeţeană a Arbitrilor din cadrul AJF Arad va organiza concursul pentru obţinerea categoriei a doua de arbitraj. Nu mai puțin de 19 cavaleri ai fluierului îndeplinesc criteriile pentru a se prezenta sâmbătă, 25 noiembrie, la testare și aceștia sunt: Ardelean Alexandra Antonia, Babuţia Bogdan Onisim, Călindruţ Emanuel Roland, Dragoş Darius, Drăgoiu Ioana Bianca, Haida Valentina, Iordache Maximilian, Joandrea Sergiu Cătălin, Kovacs Raul, Lovas Alexandru, Mihuţ Răzvan Traian, Moldoveanu Ionel Alexandru, Moţ Andreea Alexandra, Pană Natanael, Pantea Patricia Alexandra, Rus Dionisie Constantin, Sandu Roland Francisc, Sârbuţ Alexandru Călin şi Suciu Andreea Leontina.









Un comentariu

  1. Slăbu asta sa promoveze el nu vede ofsaidu-ri la liga 5 si voi vreti sa duceți in liga 3…vai si amar de noi cu fotbal cu tot

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button