UTA Arad

Grădinariu, convocat la Comisia de Etică și Disciplină a FRF pentru că ar fi…bărbat



Pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Comisiei de Etică și Disciplină a Federației Române de Fotbal figurează și „judecata” lui Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”. Speța e cât se poate de simplă și ne-a fost relatată chiar de către „oficialul” utist. Acesta a recunoscut că a intrat în vestiarul arbitrilor partidei dintre UTA și ASA Târgu Mureș și le-a oferit acestora o lecție de viață, despre cum trebuie să-ți câștigi banii și existența în ziua de azi. I-a mai informat că vor trebui să meargă la poștă după baremul de arbitraj. Nimic foarte grav, doar că la final a ținut să mai facă o remarcă la adresa „centralului” Dennis Haidiner, care, de altfel, a și relatat în raportul procurat de colegii de la aradon „firul” evenimentelor din vestiar: «Să scri în raport ce a fost dacă eşti bărbat, deşi nu eşti!»

De aici presupunem că directorul general al „roș-albilor” recunoaște un bărbat când îl vede pe stradă. Oglinda nu ar fi indicată, căci sunt episoade în cariera sa care i-ar da cu minus. De prin Ungaria, din vestiarul din Șiria de la meciurile UTA-ei II de anul trecut, sau unul și mai recent cu Grădinariu ferindu-se de camerele TV, microfoane și reportofoane pe la conferințele de presă, după ce ani de-a rândul a cam vorbit doar el în numele clubului fanion al Aradului. Sau, după cum se aude, bărbatul de la kilometrul zero chiar l-a dovedit pe Grădinariu și atunci acesta, de acolo de sub papuc, ar putea să o lase mai moale cu lecțiile de bărbăție.









17 comentarii

  1. „Asa ceva nu se face, ma-ntelegi, men? Chiar am ajuns sa isi bata joc de noi, men. N-am mai suportat, jur, men.”

    0
    0
  2. Am si eu o intrebare … de fapt doua ????? Uta este o echipa profesionista de fotbal sau o adunatura de …..( nu am cuvinte ) ???? Si indivizii astea chiar sunt platiti sunt salariati ai UTA-ei sau niste…..(iarasi nu am cuvinte ) ??? Va rog cine stie ??? astept raspuns !!!!

    0
    0
  3. Domnule Codru si chiar le-ati trimis banii prin posta? Daca da , puteti experimenta si alte modalitati de a plati baremul: prin fax, prin curier sau cu ajutorul porumbeilor voiajori.
    Chiar sunteti sau doar va prefaceti?

    0
    0
      1. Luciane, tu esti ”decat” un mic om cu lispa mare de atentie, fan al doamnei papusa. Uite-te cum e scris pe Liga2, corectat. Daca Mnerie a lasat asa, trebuie sa sublineze ca e ”licenta poetica” si ca atat stie arbitrul dintr-o conjugare elementara a limbii romane. Nu vad asta nicaieri! Asa se face in jurnalism, ori corectezi, ori subliniezi ca celalalt e analfabet. Varianta ca citam aradon si pe Haidiner si lasam greseala asa, pe burta, nu exista. Pentru ca presa trebuie sa si educe., nu doar sa adune click-uri

        0
        0
        1. sincer, nu te mai obosi sa-mi faci caracterizari pentru ca nu ma cunosti si nici eu nu sunt curios sa te cunosc, m-am lamurit … nu ne da tu lectii de jurnalism, ai si tu un site unde scrii, ai cativa cititori, lasa-ne pe noi cu ale noastre … mai demult te mai citeam si am gasit greseli gramaticale care probabil sunt si acum pe site dar nu am timp si nu vreau sa-ti mai fac trafic cautandu-le … am liniste pe facebook, nu mai ii nimeni dintre prietenii mei care sa scrie badaranii cum scrii tu zilnic, te rog scuteste-ma cu carcotelile tale de 2 lei … spune-i la calin pe fb ce sa mai invete la gramatica, daca tu asa crezi ca el nu stie … pa pa

          p.s. am citit acum articolul de pe liga2 … ultimul paragraf incepe cu
          Iată ce spune Grădinariu săptămâna trecută,
          nu te-am vazut sa fi comentat si acolo ca nu stie autorul gramatica …

          0
          0
      2. Si PS. Prenumele e scris gresit, desi pe aradon este scris corect. Asadar, nici sa copiati ceva corect nu puteti.

        0
        0
        1. Anda? As in Anda Deliu are curul mare? As in tipa care habar nu are cum ii cheama pe fotbalisti cand „face” live-uri? As in tipa care habar nu are cu ce se mananca fotbalul dar s-a invartit si ea pe langa cine trebuie si a ajuns sa aibe site?
          Bravo, ai facut un pas mare in fara de la bucatarie?

          P.S. Tot ne plangem de magariile din viata personala facute de un oarecare arbitru?

          0
          0
          1. Mai!Dar ce aveti?
            Mai ales tu Anda?Sportarad,este un site deschis,liber!Tu in fapt ce doresti?Crezi ca o litera in plus,sau in minus,schimba ideea unei stiri?
            Daca asa crezi,te-as intoarce inapoi,in timp,acum mai bine de 30 de ani,cand intr-o dimineata,Flacara Rosie a aparut cu titlul de-o schioapa:
            „Tovarasul Nicolae Ceausescu,a facut schimburi de MASAJE,cu Tovarasul Todor Jivkov!”
            Dar probabil ca tu,Anda,nici macar nu erai in proiect pe atunci!
            Gramatica Limbii Romane,are niste dezavuari,cum nici in Papua Noua Guinee,nu exista!Influente latine,slavone,bizantine,maghiare,ba chiar si tiganesti!
            Daca vrei neaparat sa bagi de vina,este usor!Citeste esenta,daca te intereseaza,dar probabil ca deloc!
            Pe aici,cate unul scrie mereu „mingie”,altul nu are diacritice,un altul,nu a revenit la scrierea cu I din A,altul nu scrie „sunt”!
            Noi,toti cei de pe aici,iubim UTA!Chiar daca parerile noastre sunt impartite!Ne mai atingem,ne mai contram.
            Tu ce doresti?

            0
            0
  4. Se pare ca nimeni, dar absolut nimeni nu raspunde pentru nimic. Haosul si incompetenta
    au un nume…. Sunt curios ce mai urmeaza ?

    0
    0
  5. E distractiv, chiar. Unii ar vrea ,ca pe acest site, sa posteze doar academicieni sau profesori de romana ( desi, mai gresesc …si astia). Subiectul articolului este actiunea dlui Gradinaru de a nu plati fluierasii, la sfarsitul meciului, ba chiar de a-i mustrului pe acestia. Daca asta s-a facut cu cunostiinta si acceptul D- lui Meszar ar fi si mai grav. Oricum Gradinaru nu va scapa „nealtoit” de comisii, cu ceva pedeapsa, care ar trebui decontata din….buzunarul propriu. E rusinos. Se stie ca UTA nu este in gratiile nici unui arbitru, …si asta se vede si in rezultate. PS. ma bag si eu in „gramatici”….Cind pui ceva intre ghilimele, nu modifici originalul. Se poate pune intre paranteza , cu mentiunea NR -nota redactorului, versiunea corecta, insa nu este obligatoriu. Nu vorbim de vreo revista literara sau de manualul de la scoala,sau de vreo lectie de gramatica, unde, ar fi obligatorie si varianta corecta. Cum este vorba de o D-soara, sau , poate, Doamna, sa o privim ceva mai concesiv, dar sa notam ca si dansa foloseste expresii gresite (-ex- „conjugare elementara a limbii romane.” ). Limba romana nu se conjuga, conjugarea este pentru altceva. Sa nu fie cu…..suparare

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button