Liga a 2-a

Șanse mari ca Liga 2-a să intre mai repede în vacanță, după prima etapă a returului



Majoritatea divizionarelor secunde au solicitat Federației Române de Fotbal ca primele două etape din retur să nu se mai dispute în acest an, aşa cum fuseseră initial programate. Din informațiile noastre, ar fi vorba despre 13-14 echipe dintre cele 20, printre care se află și UTA, care ar dori ca runda din weekend să fie ultima oficială a lui 2017.

Din câte se pare, însă, propunerea grupărilor de eșalon secund se va discuta doar în Comitetul Executiv al FRF de miercurea viitoare, astfel că prima etapă a returului se va derula conform programului, pe 2 și 3 decembrie. Apoi, sunt șanse mari ca întrecerea să se întrerupă până la primăvară, situație în care „Bătrâna Doamnă” nu se va mai deplasa la București, pentru „duelul” cu Metaloglobus.

În schimb, UTA – Chindia Târgoviște ar trebui să se joace peste 11 zile, la Șiria, cu dâmbovițenii însetați de răzbunare după eșecul din runda inaugurală semnat Curtuiuș. Acum formația pregătită de Nicu Croitoru e implicată în lupta pentru promovare și i-ar conveni să îi prindă pe „roș-albi” în formula în care au clacat tot turul (cu excepția Miroslavei) la Șiria.









3 comentarii

  1. De drăgan sar putea sa scăpam curând daca tot a fost pus antrenor la dinamo bunul lui prieten claudiu Niculescu si il vrea in staff mai sunt doi care urmează sa plece

    0
    0
  2. Da,da!Se aude ceva pe Victoriei!Dar „Iedu”,va trage niste ponoase mari!In primul rand ca imagine UTA,apoi personale!Cred ca este un compromis!
    Nu as fi vrut sa intru in amintiri triste,pt Dragan,dar la Dinamo,au fost prea multe schimburi de neveste!Stie si Helga si stie si Diana Munteanu!
    Sa nu vorbim acum despre ce a fost!Doar despre prezentul neputincios si exagerat de rau gestionat!
    Nu stiu daca ne ajuta sau nu oprirea campionatului?
    Pe la colturi se vorbesc multe!Sa scapam de FC.ARGES si Targoviste?
    Sau sa putem bate Arges,si apoi „mai vedem” cu Chindia?
    Daca reusim victoria cu Arges,pe bune,inseamna ca Targoviste va veni la protocol!
    Mai discutam!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button