X
    Categories: Liga a 2-a

Șanse mari ca Liga 2-a să intre mai repede în vacanță, după prima etapă a returului

Majoritatea divizionarelor secunde au solicitat Federației Române de Fotbal ca primele două etape din retur să nu se mai dispute în acest an, aşa cum fuseseră initial programate. Din informațiile noastre, ar fi vorba despre 13-14 echipe dintre cele 20, printre care se află și UTA, care ar dori ca runda din weekend să fie ultima oficială a lui 2017.

Din câte se pare, însă, propunerea grupărilor de eșalon secund se va discuta doar în Comitetul Executiv al FRF de miercurea viitoare, astfel că prima etapă a returului se va derula conform programului, pe 2 și 3 decembrie. Apoi, sunt șanse mari ca întrecerea să se întrerupă până la primăvară, situație în care „Bătrâna Doamnă” nu se va mai deplasa la București, pentru „duelul” cu Metaloglobus.

În schimb, UTA – Chindia Târgoviște ar trebui să se joace peste 11 zile, la Șiria, cu dâmbovițenii însetați de răzbunare după eșecul din runda inaugurală semnat Curtuiuș. Acum formația pregătită de Nicu Croitoru e implicată în lupta pentru promovare și i-ar conveni să îi prindă pe „roș-albi” în formula în care au clacat tot turul (cu excepția Miroslavei) la Șiria.

Facebook Comments
3
0
manager :