Șoimii Lipova

Chiar și cu renegații pe teren, UTA II nu a putut ține pasul cu Lipova în amical! Șoimii termină peste o săptămână turul





Șoimii Lipova dorește să încheie turul cu 6 puncte în compania echipelor timișene din subsolul clasamentului seriei a III-a, Becicherecu Mic și CNP Timișoara. Etapa liberă din weekendul trecut a fost „tratată” cu nu mai puțin de trei amicale, căci după cele de la Șiria și Caransebeș a venit și testul de ieri, de pe sinteticul „Șega”, cu UTA II. Ciucă, Buleică și Strătilă s-au aflat și ei pe teren pentru trupa lui Adi Ungur, dar asta nu i-a împiedicat pe lipovani să se impună cu un elocvent 4-0. Trabalka a reușit „dubla” în primul sfert de oră, iar Vasinc și S. Popa au marcat și ei după pauză.

De menționat ar fi că printre titularii trupei lui Flavius Sabău s-a numărat și Paul Copaci, fostul utist care și-a încheiat recent conturile cu Olimpia Satu Mare și ar dori să continue în „alb-albastru” din primăvară. Până una alta, lipovanii înfruntă sâmbătă, la Pîncota, „lanterna” Mama Mia Becicherecu Mic, iar la mijlocul săptămânii viitoare pun punct turului. „Oficialii” Șoimilor au acceptat propunerea celor de la Centrul Național de Pregătire Timișoara să se deplaseze miercuri pe Bega, partida urmând a fi programată, cel mai probabil, începând cu ora 12.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button