Gloria LT CermeiNational SebisUTA AradzTOP ARTICOLE

Grădinariu a scăpat cu avertisment, de abia săptămâna viitoare aflăm soarta derby-ului Sebiș – Cermei





Pe ordinea de zi a ședinței de azi a Comisiei de Etică și Disciplină s-au aflat și două spețe ce interesează Aradul. Prima l-a vizat pe Codru Grădinariu, în urma raportului făcut de Denis Haidiner, arbitrul de centru al partidei dintre UTA și ASA Târgu Mureș, care s-a simțit lezat de vorbele directorului general al grupării arădene. Acesta din urmă a bătut drumul până la București, pentru a fi iertat de membrii Comisiei, care i-au dat un simplu avertisment, considerând că e la prima abatere. Asftel, UTA rămâne doar cu amenda de 1400 de lei în urma neprogramării inițiale a meciului cu Dacia Brăila, pentru că baremele de arbitraj au ajuns prin poștă mai târziu decât ședința de săptămâna trecută a Comisiei.

În fine, sebișenii și cermeianii așteptau cu sufletul la gură să afle dacă rejoacă partida din cadrul rundei cu numărul 12 a Ligii a III-a (seria a 4-a), sau oaspeții rămân cu victoria la „masa verde” pentru că cea de-a doua Ambulanță a ajuns la stadion după sfertul regulamentar. Din informațiile noastre, Comisia de Etică și Disciplină a rămas în pronunțare pe săptămâna viitoare.









2 comentarii

  1. Umpleti un site cit de cit serios cu persoane gen Grădinariu care in fapt este un personaj sau individ care nu are nimic de a face cu tot cea ce înseamnă management sportiv,sau idifirent de cea ce înseamnă funcție într-un club!

    0
    0
  2. Au o intrebare:amenda a fost platita din bani publici sau din banii proprii ai lui Kant…aka Gradinariu…????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button