UTA Arad

Strătilă s-a despărțit oficial de UTA: „Cea mai importantă echipă din carieră alături de Dinamo, plec cu regretul că nu le-am oferit suporterilor bucuria promovării în Liga 1”



În urmă cu două săptămâni, conducerea UTA-ei îl punea pe linie moartă pe Sorin Strătilă, alături de alți trei jucători care nu au respectat ora de stingere în seara eșecului cu Luceafărul, iar azi a venit și ziua în care fostul mijlocaș de bandă și-a încheiat oficial aventura cu „roș-albii”. A făcut-o cu o strângere de mână a „oficialilor” arădeni, care i-au achitat salariile pe lunile septembrie, octombrie și noiembrie, dar mai ales cu marele regret al neîndeplinirii obiectivului numărul unu, promovarea în Liga 1.

Strătilă a acceptat oferta „Bătrânei Doamne” în toamna anului 2014 și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai „roș-albilor”. A pus umărul prin goluri, dar mai ales pase și centrări la promovarea rapidă în Liga 2-a, dar și la cele două sezoane finalizate cu ajungerea la barajul de promovare în Liga 1. Mult timp, „SS-ul” a fost cel mai cotat fotbalist din lotul UTA-ei, contribuind într-o oarecare măsură și la ascensiunea tinerilor Dennis Man și Adi Petre, transferați între timp pentru sute de mii de euro. El a rămas la Arad pentru un obiectiv în care a crezut până în această toamnă. „Îmi pare rău că totul s-a încheiat așa, poate am și eu o vină pentru acea seară, de ziua lui Ciucă, dar și că nu am dat mai mult pentru echipă în acest tur. Plec cu regretul că nu le-am oferit suporterilor bucuria promovării în Liga 1, pentru că ei merită să o aibă pe UTA mereu acolo. Vreau să le mulțumesc în primul rând lor pentru că m-au adoptat și m-au tratat ca pe unul de-al lor, nu m-am simțit niciodată stranier în Arad, practic a fost ca o a doua casă pentru mine. Iar UTA e cea mai importantă echipă din cariera mea alături de Dinamo și mi-este greu să o părăsesc după trei ani frumoși, cu bune, cu rele, în care ne-am ajutat reciproc. Totodată, aș vrea să le mulțumesc colegilor și antrenorilor cu care am lucrat și de la care am avut ce învăța pe toate planurile, iar utiștilor le doresc să găsească calea spre ceea ce își doresc ei cel mai mult, promovarea în Liga 1. Și, de ce nu, poate într-o zi vor ajunge să repete rezultatele vechilor glorii, pe care am avut și eu onoarea și plăcerea să le cunosc aici. Mulțumesc pentru tot UTA!”, e mesajul de despărțirea al fotbalistului de 31 de ani de Campioana Provinciei.

Născut la Brașov, Strătilă a jucat la „Steagul” în debutul carierei sale, după care a mai trecut pe la Euro Africa Buşteni, Inter Gaz, Royal Ghimbav, Steaua II, Astra Ploiești, Dinamo și Concordia Chiajna. Are și o convocare la echipa națională în anul 2011. Odată încheiate conturile cu „Bătrâna Doamnă” Strătilă va pleca la familie în Anglia, iar la revenirea în România va accepta una din ofertele ce le are deja pe masă.









19 comentarii

  1. Multă baftă in continuare, SS, și iți mulțumim pentru tot ce ai făcut la noi.
    Cei care n-au greșit niciodată să arunce primii piatra.

    0
    0
  2. Multumim SS!!! Conducerea de voi nu ne despartim? Nu mai scoateti vinovati pe alti si plecati voi ca voi sunteti problema…

    0
    0
  3. Am considerat si consider ca Sorin Stratila merita o ultima sansa la UTA !!! Doar ca indivizii care conduc acest club aflat in mare deriva nu pot pune in balanta cat a ajutat Sorin Stratila clubul UTA si cate deservicii a creat clubului. Eu cred ca balanta s-ar inclina in proportie de 75% in favoarea lucrurilor bune aduse de acest fotbalist la UTA !!! Si nu este putin ! Oricum , mult succes Sorin Stratila !!! Ai dat dovada ca esti un fotbalist adevarat !!! Multumesc frumos pentru bucuriile pe care mi le-ai adus mie personal prin ceea ce ai demonstrat pe dreptunghiul verde.

    0
    0
    1. Merita mai mult. Da cat timp ii facut betiv de membrii din galerie..dupa toti acesti ani nu ii de mirare. Traiasca conducerea. .SCU.!!
      Nimeni nu isi asuma responsabilitati.

      0
      0
  4. Bravo Stratila. Prin faptul ca iti recunosti greselile dai dovada de caracter. Ne bucuram ca te-am avut anii astia la UTA si iti uram mult succes in continuare.

    0
    0
  5. Saracul asa trist e ca nu a oferit suporterilor liga 1 cand a plecat cu 3 salarii frumos bv lui , restul ca fraieri accepta sa munceasca cu bani neluati din septembrie , poi sa,numai se prezinte niciunul la antrenamente daca la grahovac,stratila urmeaza ciuca se poate sa le dea salariile la buleica e mai greu omul deja a jucat la 2 echipe nemaiputand pana in vara sa mearga nicaieri are tot interesul sa ramana pana in mai ca oricum salarul trebuie sa il ia

    0
    0
    1. Una-i una, alta-i alta…dacă cerea salariile până la sfârșitul contractului ce spuneai ?
      Nimeni nu-ți mai muncește gratis…nici măcar arădenii…da, o să dați cu pietre in mine acum, dar până și Adrian Petre s-a stins pe la final, când deja se știa că va fi vândut…ARĂDEAN!!!

      0
      0
  6. bine ca a plecat, vine o vreme cand nu te mai ajuta fizicul, iar daca nu duci si o viata sportiva ai terminat cu marea performanta, iar referitor la Petre , o avut mare noroc ca o plecat Man si bulan ca o dat niste goluri, dar eu zic ca nu a fost de nivelul lui Man, iar daca vrei performanta la Arad si mai sunt si bani cred ca nu trebuia vandut asa repede Man,ca acuma sa cautam atacant se putea construi in jurul lui…

    0
    0
  7. STRATILA a luptat pentru UTA si la despartire (dupa bune si rele) a stiut sa se exprime ca un DOMN! Asa as dori sa se poarte totzi cei cu numele sau cu sufletul legatzi de aceasta echipa draga mie de pe vremea lui Ceala, Parcalab, Domide si ceilalti multi utisti. de clasa! MULTUMIM STRATILA! HAIDE UTA!

    0
    0
  8. La revedere SS!Nici intr-un caz ADIO!Roata se invarte!
    Nu pot sa vorbesc in numele tuturor,dar nu pot decat sa-mi exprim regretul plecarii tale!
    Exista cluburi mari,unde si parerea suporterilor mai conteaza.
    La noi nu este cazul!
    Daca ar fi decis suporterii dedicati echipei,decizia era sa ramai!
    Nu are rost acum sa despicam firul in patru!
    Va veni si momentul cand expertii,vor recunoaste ca s-a cautat un pretext(si) pt tine!
    Ca ai trecut prin momente mai putin bune?Orice sportiv trece prin asa ceva!
    Vezi eficacitatea lui Griezmann si Ronaldo!(pastrand poportiile).
    Adevarul este ca nu aveai ce cauta la Hotel Gio,dupa infrangerea cu Luceafarul!
    Daca UTA ar fi castigat,nici naiba nu v-ar fi avut treaba!
    Te-a luat valul!
    Chiar m-am interesat si nu s-a pus problema de Bachus!
    Ai fost omul nepotrivit,la momentul prost ales doar de catre tine!
    Iti multumesc pt tot,pt toate momentele frumoase pe care ni le-ai acordat,incomparabile cu cele mai putin bune!
    Mult succes in continuare!
    La revedere Sorin Stratila!Nu ADIO!
    In orice caz,chiar daca vei veni din postura de adversar,eu te voi aplauda!

    0
    0
  9. Multumim! In ultimii 3 ani ai fost jucatorul care a facut diferenta, insa nu stiu ce s a intamplat cu tine in vara. N-ai mai fost acelasi, acum in tur. Multa bafta, nu te vom uita, cum nu l-am uitat nici pe „Tassoti” Diaconescu, N’Jock, si altii care au venit din alte parti si si-au dat sufletul pt noi.

    0
    0
  10. Stratila a ales ca in ultimul moment sa spuna vorbe frumoase, despre UTA. A fost acum 2-3 ani un jucator foarte util, treptat nu s-a mai pregatit, in pregatiri se „accidenta”, apoi nu rezista decit o repriza, si nici aia cu realizari.dese simulari si prea multe galbene, asta a produs, in ultimul timp. Sa ii uram succes pe mai departe, el poate sa mai joace in C sau in Judet, nu il vad capabil de efortul cerut in liga a 2 a.Acum ar fi fost absolut necesar ca si cei care au bulversat UTA , adica Meszar&Gradinaru&Dragan sa faca un pas inapoi, insa sint sigur ca vor miza pe faptul ca el formeaza ONG-ul ce conduce UTA si nu are cine sa ii dea afara. Doar DNA, daca se confirma „afacerea” rusinoasa de la Suceava. Sa nu asteptati ca dl Falca sa renunte la Meszar, sint destule afaceri cu banii de la sport, de care stiu doar ei si inca 2-3. Nu ii vad capabili sa duca UTA in prima liga.

    0
    0
    1. Jucatorii nu sunt roboti. Dupa 2-3 ani, mai vin si 6 luni mai proaste, o lipsa de motivare, dupa care o iei usor din nou in sus. Sezonul trecut a fost cel mai constant jucator dupa Petre. Aportul lui e incontestabil. Trebuia avut rabdare macar jumate de sezon, sa isi revina. Jucatori ca el mai rar la UTA.

      0
      0
  11. Imi pare nespus de rau ca, Sorinel Stratila sa despartit de UTA.O fi facut si el boacane dar nici asa sa ajungi sa il dai afara,totusi trebuia iertat si a se acorda a doua sansa pt. ca el a fost unul dintre cei mai importanti jucatori ai UTA.-ei ,un adevarat lider si un sufletist. Dar eu cred ca, a fost altceva de la dat afara pe faras si anume ca,sa luat la harta si injuraturi cu presedintele Gradinariu ,de ziua lui Ciuca si deaici a pornit tavalugul peste Stratila !!! Imi pare foarte, foarte rau ca a plecat si raman cu speranta ca, odata si odata se va intoarce inapoi la UTA., GIRO !!! Referitor la cele doua jocuri de acasa cu Fc. Arges si Chindia, ai spus ca, nu te-ai supara daca Chindia ar pleca cu un punct de la Siria ,decat sa promoveze Calarasul in liga1, dar eu zic ca, UTA. trebuie sa CASTIGE amandoua meciurile pt. a avea liniste in pauza de iarna si dupaia mai vedem ce schimbari in bine se va mai face la echipa si de ce nu poate atacam primele locuri,pt. ca campionatul este lung si se poate imtampla orice. Deci trebuie castigat amandoua meciurile pt. ca ar fi ceva nemaipomenit de bine pt. UTA. !!! Sanatate si noroc si HAI UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , si la bine si la rau, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. Da @Nelu Targoviste!Am spus si repet,nu o dau niciodata cotita!
      Repet!UTA nu poate sa-si permita nici un punct pierdut,cel putin „acasa”.Dar acest „acasa” este la 30km!Noi,suporterii adevarati,din Arad,suntem la meciurile de la Siria maxim 150,poate 200.Restul sunt localnici,unii neavand nici o treaba cu fotbalul.
      Sa nu „vorbim discutii”!
      Nu este UTA in masura sa-si castige meciurile,ca la teatru!Dar DACA invingem FC.Arges,cu mana pe inima iti spun ca nu m-ar supara ca Targovistea ta sa scoata un rezultat bun!
      Nelule!Asta nu presupune ca NU imi doresc victoria si cu Chindia,sa nu se inteleaga gresit!
      Dar decat Calarasi-ul in Liga 1,eu prefer Targoviste!
      Iti multumesc pt Fair-Play si am incercat sa-ti raspund sincer,la fel!
      PS:lasa-ti copilul la calculator,cu jocurile sale.Fa-ti tu altul,al tau,nesofisticat!Nu sta la rand!
      Te ajut cu un calculator?Am cateva componente,carcase,placi,monitoare,de nivel bun.Nu ai nevoie,pt stiri de ceva de top.Am si om care sa asambleze si sa instaleze!Doar putin timp am nevoie,de care nu prea dispun!
      Nu vreau bani!Ce zici?Te rezolv?Gratis!Si nu mai stai la rand dupa copil la PC!

      0
      0
  12. Lucian, tu ai luat personal de la el declaratia? Era important de stiut daca el si-ar fi dorit sa mai ramana, la un moment dat iar fi venit din nou motivatia.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button