Gloria LT Cermei

În așteptarea verdictului cu Sebișul, Lunca Teuz Cermei asaltează Cetatea Devei: „Moral ridicat, mergem să câștigăm”





Poate cu excepția Craiovei II, echipele ce se înfruntă mâine după-amiază, la poalele Cetății devene, se înscriu în categoria celor care și-au depășit, oarecum, condiția în prima parte a sezonului. Fără a avea în lot multe nume sonore și bugete de promovare, așa cum se întâmplă la Șirineasa, Reșița, Lugoj sau Sebiș, CSN Cetate Deva și Lunca Teuz Cermei au impus – în general – respect pe unde au evoluat, chiar dacă rezultatele nu au fost întotdeauna pozitive.

Acum, a venit momentul ca „alb-albaștrii” și „alb-roșii” să se dueleze cu posibilitatea ca învingătoarea să ierneze, prin conjunctura rezultatelor, chiar pe podiumul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. „Ne aşteaptă un joc dificil, cu o echipă bună a campionatului, pe care am urmărit-o pe viu în duelul cu Filiaşi. Însă, dacă noi vom fi concentraţi şi vom face ceea ce trebuie, victoria nu are cum să ne scape. Am fost supărat după meciul de la Lugoj şi la finalul turului vor fi siguranţă epurări în lotul de jucători. La Deva tot timpul se vrea o echipă capabilă să poată învinge pe oricine, astfel că vom avea nevoie şi de întăriri. Încă mai sperăm să ne clasăm pe podium la finalul acestui tur chiar dacă nu mai depinde doar de noi”, spune Gheorghe Sorin Cornea, antrenorul devenilor.

Cermeiul nu știe nici acum câte puncte are exact în clasament: 22, cu cele luate la „masa verde” cu Sebișul, sau 19 și partida cu vecinii de pe Crișul Alb se rejoacă. Dar, până vor afla verdictul de la Comisia de Etică și Disciplină a FRF, „sămădăii” trebuie să strângă rândurile pentru asaltul asupra Cetății devene. „Suntem pregătiți, cu moralul ridicat după victoria din etapa trecută și mergem să câștigăm. Ne-am antrenat bine, nu avem suspendați sau accidentați, așa că putem alinia cea mai  bună echipă și să facem un rezultat pe măsură. Am studiat parcursul adversarilor, au și ei oscilații, partide mai bune sau mai rele. Au surprins în ultimul timp prin victoriile de la Craiova și Reșița, joacă relaxat, nu au presiune și se bazează pe un antrenor care știe să-i motiveze. Sunt o echipă ambițioasă, arțăgoasă și muncitoare, pe profilul antrenorului”, a menționat Radu Anca, tehnicianul „sămădăilor”.

Cum nici gazdele partidei de mâine, de la ora 14, nu au niciun fotbalist indisponibil, am putea vedea pe teren următoarele garnituri:

Deva: Apostol – Kelemen, Mintaş, Şoit, Doboş – Boldea, Moţ – Lupu, R. Cristian, Staicu – R. David

Cermei: Bodea – Rogojan, Cotoc, Gligor, Nistor – Mager, Ianc, Varga, Suslak – Buia – Sulea.

Arbitri: Călin Lazăr (Mediaș) – Csaba Antal (Cluj), George Suciu (Câmpia Turzii).

Observatori FRF: Gavril Bîrjac (Zalău), Alin Lupu (Caraș Severin)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button