UTA Arad

Cel puțin încă două meciuri oficiale pentru UTA în 2017: cu Chindia se joacă duminică dimineață



Conducerea grupării fanion a Aradului s-a raliat grupului de formații ce a solicitat Federației Române Române de Fotbal amânarea celor două partide din returul campionatului, programate inițial în acest an. Se pare că decizia șefilor utiști a fost luată înaintea deplasării de la Brăila, unde echipa a arătat destul de bine și s-a întors acasă și cu cea de-a cincea victorie stagională, așa că, strategic vorbind, nu ar fi rău dacă arădenii dispută încă 180 de minute oficiale după partida din weekend cu FC Argeș.

De altfel, clubul UTA a și anunțat deja că FRF-ul a programat meciul cu Chindia Târgoviște pentru data de 3 decembrie. Este vorba despre o zi de duminică, ora aleasă – cel mai probabil în vederea televizării – fiind 11,30. „Să jucăm cu Chindia și, eventual, să se amâne meciul cu Metaloglobus, e – poate – cea mai bună variantă, în așa fel încât toată lumea să fie mulțumită. Deocamdată, însă, meciul cu Piteștiul rămâne cel mai important”, a precizat Cristi Todea, care, inițial, nu și-a ascuns dorința de a respecta calendarul inițial cu cele două runde din retur.

Cert este că ședința de Comitet Executiv federal, în care se va lua în discuție și schimbarea programului în Liga 2-a, e programată de abia miercurea viitoare, când va fi prea târziu să se mai amâne prima etapă din retur. În schimb, sunt șanse mari ca vacanța în eșalonul secund să fie decretată după weekendul 1-3 decembrie.

FOTO: Ciprian Petcuț









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button