National Sebis

Cojocaru: „Am muncit enorm, am avut atitudinea pe care o echipă cu pretențiile Sebișului trebuie să o aibă mereu”





Național Sebiș a legat două victorii în deplasare fără gol primit și, dacă derby-ul cu Cermeiul va fi reprogramat și-l va câștiga, are mari șanse să termine turul pe podiumul seriei a IV-a a Ligii a 3-a. Succesul de azi, de la Craiova, cu ACSO Filiași e cu atât mai prețios cu cât oltenii nu pierduseră până acum acasă și erau vecini de clasament.

A decis golul sârbului Igor Basic, care – astfel – mai aduce trei puncte importante în contul echipei sale după cele cu Șoimii Lipova. „Am întâlnit un adversar dificil în special pe teren propriu, unde nu pierduse până azi, dar pe care l-am tratat exact cum trebuie. Chiar le-am spus băieților după meci că am avut atitudinea pe care o echipă cu pretențiile Sebișului trebuie să o aibă mereu, în așa fel încât să devină constantă în rezultate și să aspire la vârful clasamentului. Am început bine meciul, ne-am creat și alte ocazii pe lângă golul lui Igor, pot spune că prima repriză a fost clar a noastră. Am început partea a doua cu o ratare a lui Săulescu, dar și o fază la care am avut noroc la o bară a gazdelor. După eliminarea lui Enciu, cei de la Filiași au controlat teritorial meciul, dar ocaziile mari tot noi le-am avut.  Am muncit mult, am stat bine în teren chiar și în inferioritate numerică și am obținut o victorie importantă”, a menționat managerul cu atribuții de antrenor, Călin Cojocaru.

De partea cealaltă, președintele oltenilor a considerat că remiza era echitabilă: „Nu a venit victoria, așa cum ne așteptam, pentru că nu am fost eficienți și am întâlnit o echipă puternică, experimentată, cu jucători de valoare. Am făcut o singură greșeală în apărare în acest joc, la acel corner și am fost taxați. Una peste alta a fost un joc frumos, viu disputat și eu cred că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil, ținând cont și de ocaziile noatre și de bara lui Badea. Cred că arbitrul a și greșit în prima repriză, când am avut un unsprezece metri neacordat, la un henț clar comis de fundașul dreapta și altfel ar fi fost desfășurarea jocului dacă marcam primii”, a spus Florin Spînu pentru csofiliasi.ro.

În așteptarea deciziei Comisiei de Etică și Disciplină în cazul meciului cu Cermeiul, gruparea de pe malul Crișului Alb găzduiește Băleștiul pentru alte trei puncte necesare. „Chiar dacă întâlnim o formație din partea a doua a clsamentului, nu o subestimăm. Dimpotrivă, o considerăm destul de incomodă, cu foame de puncte și o tratăm cu toată seriozitatea”, a adăugat Cojocaru.









3 comentarii

  1. bine faceti si sper sa jucati pe teren meciul cu Victoria-Gloria-Cermei sa vedem care este echipa aradeana a seriei merita sa fie in frunte ca de promovat deja se stie Deja cine promoveaza doar daca printr-o minune echipa de la poalele Codrului Moma NU cea a Samadailor cum le place lor sa li se spuna nu va produce vreo surpriza in ultima etapa ,insa ma indoiesc de capacitatea acestei echipe care traieste mai mult pe seama evolutiilor mercenarilor care-si gasesc mereu loc printre titularii de drept a acestei echipe care s-a autodepasit in acest tur de campionat! Multa bafta!

    0
    0
  2. BAI eu nu raspund celora care jignesc si joaca numai la masa verde asa incognito?!Roata in viata se intoarce nu scapati asa usor si apoi ce-ati castigat frate >?MASA VERDE!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button