Gloria LT Cermei

Ex. „tramvaistul” Berari a debutat la Cermei, Purece – suporter de lux pentru echipa din zona natală



La Deva, Radu Anca și Roland Nagy i-au oferit bucuria debutului în tricoul Cermeiului și fostului „tramvaist”, Florin Berari. Legitimat în această săptămână, atacantul care pe 3 decembrie împlinește 28 de ani, l-a înlocuit pe Buia și sporește concurența într-o linie ofensivă ce-l va reprimi în primăvară și pe Dani Bulza. „Era liber de contract, nu a mai jucat niciunde de un an și jumătate și nu am pierdut ocazia să-l luăm la noi. A jucat cu Gloria în Liga 4-a și a treia, deci cunoaște nivelul, sigur ne va ajuta”, a spus Anca despre noua achiziție.

Suporter de lux pe arena de la poalele Cetății devene a fost și Florin Purece, fotbalistul legitimat pentru prima oară chiar la Cermei, crescut de Atletico si  trecut pe la UTA, Concordia Chiajna și Viitorul Constanța. Actualmente, mijlocașul de 26 de ani e liber de contract după ce și-a reziliat contractul cu Hapoel Raanana, din prima ligă israeliană și a fost alături de echipa din zona natală, el fiind născut în satul Vasile Goldiș.

Purece a asistat și la bucuria din vestiarul „roș-albilor” de la finalul confruntării cu devenii, când Sulea et. comp. au strigat printre altele: ”Să vină banii la băieți!” Președintele Petre Bulza a gustat refrenul, dar va trebui să decarteze câte 300 de lei de fotbalist pentru succesul de astăzi.









6 comentarii

  1. FLORINE nu te ia JILA la Victoria-Gloria Cermei?! SAU NU ARE EL ASA MULTI BANI LA CAT DE BATATOS SE TINE?!MARE CONDUCATOR!

    0
    0
  2. Raducu asta nu-i fotbalistul care avea semnat un contract cu Soimii ? dupa care aplecat in Germania? hmmmmmm…..mai ai contractul?

    0
    0
  3. Str el este personajul de care scrii in comenturile tale . A avut contract pana in vara cu Lipova nu a jucat pt ei ba mai mult a luat bani imprumut de la conducatorii Lipovani si a plecat afara din tara ca nesimtitul ramanand cu o datorie frumoasa de restituit celor din Lipova . Halal caracter are omul . I sa intins o mana si el …….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button