Șoimii Lipova

Aer de amical cu Mama Mia? Sabău: „Am încercat să ofer minute jucătorilor care au jucat mai puțin” Todorescu promovează tinerii cu orice risc





Chiar dacă rămâne interesată de punctele ultimelor două etape, Șoimii Lipova pare să fi luat vacanță după partida cu Reșița. A urmat pauza de o săptămână tratată cu trei meciuri amicale, însă nici confruntarea de azi, cu „lanterna roșie” a seriei a IV-a a Ligii a 3-a, nu a depășit prea mult condiția unor astfel de confruntări.

Mama Mia Becicherecu Mic s-a prezentat modest la Pîncota și, practic, s-a pus doar problema scorului la care vor câștiga gazdele. Tabela s-a oprit la 3-0 și „alb-albaștrii” pleacă din „zona roșie” a clasamentului. „Am făcut un meci bun, însă am întâlnit o echipă modestă ce nu ne-a pus deloc probleme. Am încercat să ducem mingea repede la poarta lor, am ratat mult, dar am și dat trei goluri unei echipe, totuși, mediocre. Am încercat să mai compensez lipsa de jocuri pentru unii din componenții lotului și să le ofer minute acum pe final de campionat. Îmi pare rău pentru ei, au privit multe jocuri de pe margine, dar au înțeles că asta e situația și nu avem ce face. Mai avem o etapă miercuri și rămânem în priză până pe 15 decembrie. Ne mai antrenăm și poate jucăm ceva amicale cu echipe care mai fac mișcare în această perioadă”, a menționat antrenorul „șoimilor”.

De formația timișană patronată de Marcel Băban se mai ocupă doar Silviu Todorescu, Ilie Rotariu părăsind echipa de ultimul loc al seriei a IV-a. „Am jucat foarte slab, băieții mei nu au dus la bun sfârșit sarcinile ce le-am stabilit. Gazdele ne-au dominat la toate capitolele, au jucători valoroși, au stat foarte bine în teren, au trasee bine stabilite. E greu să ținem pasul, scopul nostru este să promovăm tineri într-un fotbal aflat în colaps. Avem înțelegere din partea conducerii să facem acest lucru, cu orice riscuri”, a menționat la final antrenorul „puștilor” din județul vecin.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button