Fotbal judetean

Liderul și-a invitat vecinul la…tenis și iernează la +7: Crișul Chișineu Criș – Șoimii Șimand 6-0





Ultima etapă a turului a adus o nouă victorie pentru liderul ligii a IV-a din Arad. Echipa din Chișineu Criș s-a impus fără mari probleme în fața vecinilor din Șimand și a intrat în vacanță pentru al doilea sezon consecutiv cu titlul de campioană de toamnă în buzunar. Bineînțeles, de această dată, deznodământul final se dorește cu totul altul, iar iarna se anunță cu ceva schimbări în tabăra „alb-albastră”.

Cristian Cigan a deschis „balul” după 28 de minute pentru cei din Criș, care până la pauză și-au mai trecut în cont ocazii bune de a majora diferența, însă imprecizia în fața porții a făcut ca scorul să rămână mic: 1-0. În partea a doua, însă, a plouat cu goluri. La două minute de la reluare, Lucian Todea a punctat cu un șut frumos de la 22 de metri, urmat de o execuție asemănătoare a lui Ciornei după exact o oră de joc. A urmat la rând golgheterul Nicu Modan cu a 21-a reușită stagională, tabela mai modificându-se de două ori în trei minute, pe final, după „dulbla” lui Cigan (minutul 86) și primul gol în Liga a 4-a a juniorului Vesa (minutul 88).

Deși și-ar fi dorit un parcurs fără greșeală,  trupa lui Muzsnay e în grafic după primele 14 meciuri ale ediției 2017-2018 a Ligii a 4-a Arad, la 7 puncte în fața viceliderului din Ineu. „A fost un meci la discreția noastră, de la început până la sfârșit, s-a pus doar problema scorului. Per total, a fost o victorie fără emoții. A fost o muncă grea, dar plină de satisfacții în acest tur de campionat, dar pentru noi prioritar este să fim campioni în vară și să promovăm, nu mă încântă doar faptul că ocupăm acum primul loc. Am avut două sincope în acest tur, mai multe decât anul trecut, însă vom vedea ce este de făcut ca totul să meargă și mai bine din primăvară încolo. Vreau să mulțumesc domnului primar Gheorghe Burdan și Consiliului Local pentru sprijinul acordat, de asemenea firmelor Guala Pack Nădab, prin amabilitatea directorului Aniela Mladin și Sapa Profiles, prin amabilitatea directorului Cornel Lina și managerului Adrian Tudoroiu. Cu toții s-au îngrijit să avem parte de toate condițiile necesare performanței”, ne-a declarat Daniel Cherecheși, managerul celor de la Criș.

Formații:

Chișineu Criș: Mucha – Maghici (min. 82 – Vesa), Al. Pavel, Teședan, Ciornei – Drăgan (min. 77 – Tenche), Clej, Todea (min. 67 – Huțanu),  Gîlcă – Cigan, Modan (min. 85 – Todinca)

Șoimii Șimand: Vaida (min. 82 – Găleancu) – Balint, Ruska, Engelhardt, Rafila – Engelhardt, Ciubăncan, Balogh (min. 55 – Mărkuș), Noaică – Ghergar, Faur.

Arbitri: Daniel Burcă – Sebastian Pantea, Denis Calnacov

Observatori: Mircea Toderici, Daniel Scridon









Un comentariu

  1. Iar esti tot un zambet . Sunt curios daca mai ranjesti si la sfarsitul returului . Se aude ca Mujnai e pe faras chiar daca sunteti pe primul loc . Daca pleaca incepe distractia .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button