Fotbal judetean

Simplu antrenament cu public, dar „Știli” are și regrete la final de tur: Victoria Zăbrani – Frontiera Curtici 11-1





Două formații cu stări de spirit diferite s-au întâlnit la final de tur, iar rezultatul final ne scutește de foarte multe comentarii. Gazdele și-au văzut la modul profesionist de treabă și au răzbunat toate nereușitele din partidele acestei toamne, în timp ce oaspeții așteaptă întăririle din iarnă, atât pe banca tehnică cât și la nivel de lot.

Zăbraniul a început în forță partida și a deschis scorul prin Băd încă din minutul 3. După alte 15 minute, Gherghel a majorat diferența, urmat, în minutul 20, de Topai. În prima parte, au mai punctat același Gherghel (minutul 34), dar și Băd (minutul 40). Experimentatul atacant a mai punctat de încă două ori în partea a doua (minutele 53 și 59), o „dublă” realizând și Zele (minutele 70 și 72). Filip (minutul  55) și Gherghel (minutul 61) au întregit scorul de polo, reușita de onoare a vizitatorilor venind cu 10 minute înainte de final, de la Gheorghieș.

Zăbraniul termină turul pe locul 5, dar aștepările păreau mai mari în debutul sezonului. Apoi, însă, au existat jucători care au refuzat să mai apară la echipă, iar antrenorul Adrian Abrudean a avut mari probleme de efectiv. Dar, până la urmă, Victoria rămâne și cu satisfacția de a fi singura echipă ce a bătut liderul în acest sezon. „Prea multe nu sunt de spus după un asemenea scor, dar mă bucur că băieții au luat meciul în serios și au practicat un astfel de joc ofensiv. Am înscris de 11 ori, dar am ratat și alte ocazii importante. Trăgând linie, pot spune că am realizat un tur bun, suntem la un punct în spatele celor de la Sântana și Pecica și consider că, dacă nu aveam acele probleme de lot, acum puteam fi chiar pe locul 2. Vreau să felicit băieții pentru această ultimă prestație, dar și pentru alte câteva partide bune, în special cea cu Crișul”, spune „Știli”, posibil la ultima sa apariție în postura de „principal” al Zăbraniului.

Formații:

Victoria Zăbrani: Dubou – Strango (min. 46 – Filip), Francescu, Lung, Topai – Simion (min. 46 – Farcaș), Crișan – Gherghel, Zele, L. Olariu (min. 46 – Edu) – Băd

Frontiera Curtici: Iacob – Gavriș, Rancov, Șiclovan, Munteanu – Bătrânu, Hanc, Ursoi, Gliguța – Gheorghieș, Liga.

Arbitri: Flavius Neagu – Emil Cristea, Pavel Vesa

Observatori AJF: Victor Ciurescu, Iosif Lovas









Un comentariu

  1. Prpoblemele au fost din cauza ta domnule antrenor . Nu ai pedagogie nimic in tine . Dai cu barda ori ca trebuie ori ca nu trebuie .

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button