Fotbal judetean

Juniorul Marc – pata de culoare din remiza dezamăgirilor: Unirea Sântana – Progresul Pecica 1-1





Duelul pentru un loc pe podium până la primăvară a fost câștigat de Progresul Pecica printr-o remiză. Unirea Sântana nu a reușit să profite de „interimatul” de pe banca formației „galben-albastre” și trebuie să se mulțumească cu poziția a patra, una sub așteptări. Partida a fost în marea sa parte echilibrată, gazdele accelerând și asaltând poarta adversă de abia spre finalul meciului.

Totuși, Pecica a dat impresia că poate da lovitura, mai ales că a luat avantaj pe tabelă încă din minutul 6. Mingea trimisă din corner de Vlad a ajuns cu largul concurs al fundașilor adverși la colțul lung, la Măgulean, care l-a învins pe Csurka din 8 metri. A urmat o dominare teritorială a „uniriștilor”, care – însă – nu și-au creat ocazii mari de egalare până la pauză.

Repriza secundă a debutat perfect pentru Sântana, care a restabilit egalitatea chiar în minutul 46. Juniorul Marc a primit o pasă pe culoar și l-a bătut pe experimentatul Rusu cu un șut plasat. Sântana a prins curaj odată cu trecerea minutelor, dar Rusu a fost impecabil în fața execuțiilor lui Capătă și Pasăre. Totodată, centrarea șutată a lui Marc s-a plimbat aproape de linia porții fără ca nimeni să intervină. De partea cealaltă, Csurka a rămas pe picioare la „foarfeca” lui R. Popa, pentru ca ocazia finalului de meci să-i aparțină celui mai experimentat fotbalist de pe teren. Vuin a reluat din apropiere cu capul, iar bara a salvat Pecica de la „hibernarea” în afara podiumului. De altfel, cei de la Progresul au decis să nu mai vorbească public până nu rezolvă problema antrenorului principal după demiterea lui Mutică și rămânerea lui Grozav în postura interimarului.

Dincolo, managerul „roș-negrilor” recunoaște că așteapta o poziționare mai bună a echipei la mijlocul campionatului. „Dincolo de faptul că am fi meritat să câștigăm acest meci la ce ocazii clare am avut la 1-1 în special, trebuie să admitem faptul că echipa noastră nu avut constanță în prestații și, implicit, rezultate în acest tur. Degeaba am făcut un meci sau o repriză bună, căci contrabalansam rapid cu jocuri mai slabe. Am impresia că nu am fost o echipă în adevăratul sens al cuvântului, mi s-a părut că au existat mici neînțelegeri și între jucători. Probabil, și acest lucru ne plasează pe acest loc 4, deși speram la mai mult. Poate chiar la locul 2 la un moment, căci culoar am avut la un moment dat. Sigur, au fost și cauze obiective, ca și desele absențe de la meciuri și antrenamente, banca destul destul de scurtă la unele meciuri, dar toate acestea le voi analiza la rece împreună cu domnul primar, Daniel Tomuța și președintele clubului, Marius Bătrân. Vrem să luăm cele mai bune decizii, în așa fel încât echipa să arate mai bine la primăvară. La partida de azi, aș mai vrea să subliniez aportul lui Daniel Marc, un junior de 17 ani din pepiniera noastră pe care am dori să ne bazăm mai mult în retur”, spune managerul clubului, Cătălin Puia.

Formații:

Sântana: Csurka – Paven, Pleșca, Peia, Istin – Avrămuțiu, Vuin, Marc – Martin (73 Pasăre), Capătă, Ginghină.

Pecica: Fl. Rusu – Erich Wild, Petrache, Șiclovan, Ewald Wild – Coșa (79 Koppandi), R. Popa (89 R. Fritea), Marinescu (73 A. Ponta), M. Vlad – Arsene, Măgulean.

Arbitri: Mircea Ardelean – Cristian Căsuț, Zoltan Nagy.

Observatori AJF: Romulus Tănăsescu, Andraș Mako









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button