Fotbal judetean

Donca pleacă de la Sântana după șase sezoane și jumătate, „uniriștii” sunt în căutarea unui nou antrenor





După Radu George, la Mailat și al doilea cel mai longeviv antrenor pe banca unei prim divizionare județene încheie un capitol important al carierei sale. Profesorul Dinu Donca și Unirea Sântana s-au despărțit amiabil în această seară după șase sezoane și jumătate de colaborare, decizia fiind – oarecum – previzibilă după declarațiile lăsate de managerul clubului, Cătălin Puia la finalul meciului cu Pecica, încheiat la egalitate: 1-1. Sântana este doar a patra la finalul turului ediției de campionat 2017-2018, pretențiile conducerii fiind ceva mai mari.

În anii cât a stat pe banca „roș-negrilor”, Donca a obținut două clasări pe podium: locul 3 în stagiunea 2012-2013 și locul 2 în stagiunea 2015-2016, în acest ultim caz luptându-se pentru titlu cu Cermeiul până în ultima rundă. În vară, Sântana jucase și o finală de Cupă (faza județeană) cu Lipova, pierdută cu 2-1. „Îi mulțumim domnului profesor Dinu Donca pentru tot ceea ce a făcut pentru Unirea Sântana și-i urăm mult succes în continuare. Suntem convinși că succesorul său pe banca tehnică va continua munca începută de el și chiar o va îmbunătăți”, transmite Marius Bătrân, președintele „uniriștilor”.

Dinu Donca a condus ultimul antrenament al anului la Sântana, apoi și-a luat la revedere de la elevii săi.  De mâine, conducerea clubului demarează negocieri cu posibilii înlocuitori ai profesorului Donca, acesta continuându-și bineînțeles activitatea de antrenor la UTA, la grupa 2004-2005, dar și la CSȘ Gloria.

 









8 comentarii

  1. Cred ca profesorul Dinu Donca ar putea antrena fara probleme o divizionara C . Si daca ar fi sprijinit, ar avea mult succes. Am vazut cate meciuri ale Unirii Santana si mi-a placut stilul de joc al echipei, cu mingea pusa sa circule prin tesatura de pase la firul ierbii, in regim de viteza, combinatii rapide intre jucatorii, un foarte bun joc de contraatac , in general un stil de joc placut privitorului. Si asta este marele merit al profesorului Dinu Donca. Precum si acela de a promova jucatori tineri, talentati la echipa mare, Unirea Santana fiind campioana judeteana la juniorii in ultimii ani la rand. Oricum , felicitari Dinu Donca !!!

    0
    0
  2. Pacat ca a plecat, este o pierdere foarte mare pentru Santana cat si pentru fotbalul din judetul Arad daca nu
    va continua la o alta echipa de liga a IV a.

    0
    0
  3. Sa nu treaca cumva la Crisul Chisineu Cris !!! Asta este doar o parere personala ! M-as bucura sa aiba sansa sa antreneze o ochipa stabila financiar , cu un lot foarte bun si sa promoveze cativa tineri jucatori de mare perspectiva de la Santana si apoi in divizia C. Pentru ca merita chiar mai mult decat divizia C !!!

    0
    0
  4. Gogu la cris va veni stili de la zabrani deci nu vine dinu , sa mi scri te rog daca nu va fi asa cum spun eu

    0
    0
  5. Santana s-a despartit de unul dintre cei mai buni antrenori din liga a 4-a.Succes in continuare d-le Donca.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button