X
    Categories: UTA Elite U19, Elite U17

Nici cu întăriri de la prima echipă nu au putut avansa în Cupă: Ardealul Cluj – UTA Under 19 4-0

Chiar dacă înfruntau în deplasare liderul seriei de Vest al Ligii Elitelor, juniorii mari ai „Bătrânei Doamne” își puneau speranțe în calificarea în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. În acest sens, au fost și ajutați de antrenorii primei echipe, ce i-au împrumutat la acest pe Mureșan, Jorza, Stahl și Toma, însă Ardealul Cluj fost mai pragmatică și a profitat la maxim de ocaziile ivite.

În prima parte, Amir Jorza a ajuns unu la unu cu portarul advers, dar a tras pe direcția acestuia, iar apoi un lob de la mijlocul terenului al lui Toma Bodri a trecut de puțin pe lângă. După o jumătate de oră, un penalty comis de Onuțan le-a permis gazdelor să deschidă tabela, prin Șoimaru, la singurul șut pe spațiul porții lui Mureșan.

În repriza a doua, odată cu schimbările efectuate în garnitura utistă, clujenii au defilat în urma reușitelor lui Cioargă, Andronic și Gavrilă. S-a încheiat 4-0, arădenii nereușind nici măcar punctul de onoare, cu toate că au avut ocazii și după pauză, prin Jorza, Stahl și L. Bodri, acesta din urmă țintind bara.

Mureșan – Frai, Onuțan (30 L. Bodri), Sabău, Curta – Jorza, T. Bodri (58 Obrad) – Stahl. Toma, Gruiescu (55 Nagy) – R. Petcuț (50 Faur) a fost echipa aliniată de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț, Adi Ungur și Sandu Țamboi pe malul Someșului. Astfel, după doi ani consecutivi în care a jucat finala Cupei (având în palmares și trofeul cucerit în vara lui 2016), UTA Under 19 se oprește în optimi.

 

Facebook Comments
1
4
manager :