UTA Arad

Și a doua etapă din returul ligii secunde rămâne programată în acest an: UTA se deplasează la București, pe 9 decembrie





Divizionarele secunde care au solicitat amânarea celor două etape din retur pentru la primăvară au rămas cu buza umflată. Din informațiile noastre, membrii Comitetului Executiv al FRF au decis în ședința de azi ca vacanța în Liga 2-a să vină de abia după weekendul 8-10 decembrie, așa cum era programat inițial.

Printre grupările ce și-au fi dorit să nu mai joace pe puncte în acest an a fost și UTA, care acum e nevoită să mai încrucișeze armele cu Chindia Târgoviște și Metaloglobus București. De altfel, partida cu trupa lui Croitoru, ca și restul disputelor din cadrul etapei cu numărul 20, erau aproape imposibil de anulat odată ce au fost programate și incluse în grilele televiziunilor, însă speranțele erau mari cu privire la runda a 21-a.

Cu două rezultate pozitive, „roș-albii” au șansa să-și mai spele din păcatele toamnei, însă, în caz contrar, există și riscul de a aluneca pe loc retrogradabil.









4 comentarii

  1. Rupem tot!Tavalim pe toti,ca si deobicei!Dam vina pe oricine,inclusiv pe presa!
    O furam urat cu Chindia,apoi mergem si la Metalo!Ca sa ne mai invete si aceia putin fotbal,cam cum au facut in tur!Atunci era momentul adevarului,ca ceva scartaia,rau de tot!Dar cine?
    Dar cum nimeni nu s-a desteptat inca din fasa,Mos Craciun va fi foarte trist si suparat!!Rudolf,un prostovan de ren,care aduce cadouri doar copiilor cuminti, nu va ajunge la 25 puncte!Si ce sa faci cu ele?
    Doamne ajuta,sa nu am dreptate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button