Alte sporturi

Premieră în natația arădeană: Ștafeta mixtă a CSȘ Gloria – vicecampioană națională la Hunedoara





Arădenii s-au întors cu rezultate foarte bune de la Campionatele Naționale de Natație de la Hunedoara, la care au participat peste 300 de sportivi de la peste 50 de cluburi din țară.

Ștafeta combinată a clubului CSȘ Gloria, formată din doi băieți și două fete, s-a ales cu medalia de argint la 4×50 m liber. Pregătiți de Sebastian Lucaci și Silviu Haș, Luca Deznan, Andrei Lazăr, Bianca Baltă și Alexia Bășcărău au înotat cele două bazine în 1:46.58. Prin această performanță, ștafeta formată din cei patru sportivi a devenit prima ștafetă arădeană mixtă din istoria înotului local care câștigă medalie la „naționale”.

Alexia Bășcărău, pregătită și ea de Sebastian Lucaci, componentă și în ștafeta pomenită mai sus, a reușit să se afirme și la individual. A câștigat medaliile de bronz la 50 m liber și la 100 m liber. Alexia a stabilit și două recorduri locale pentru vârsta sa, 14 ani, 27:54 la 50m şi 59:65 la 100m. Apoi, Cătălin Sărac s-a calificat în finala probei de 200 m fluture: locul VI cu timpul 2:10, 97.

În fine, ștafeta masculină de juniori formată din Luca Deznan, Bogdan Stana, Valentin Mircu și Andrei Lazăr a luat locul 7 în proba 4 x 50m liber.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button