Gloria LT CermeiNational Sebis

A venit confirmarea de la „Diciplină”: Sebiș – Cermei 0-3, dar „alb-albaștrii” sunt convinși că vor câștiga recursul





Site-ul Federației Române de Fotbal a publicat, aseară, decizia luată de Comisia de Etică și Disciplină cu privire la cazul Național Sebiș – Gloria Lunca Teuz Cermei. Vă reamintim că meciul nu a mai început, fiindcă una dintre Ambulanțe a transportat o femeie în stare gravă la Ineu și a ajuns la teren după cele 15 minute regulamentare. Gruparea de pe Crișul Alb susținea că, fiind vorba despre un caz fortuit, în sprijinul căruia a trimis și acte doveditoare la Casa Fotbalului, partida trebuia reprogramată, în timp ce „sămădii” spun că regulamentul e regulament și nu poate fi eludat.

Până una alta, Comisia a dat 3-0 la „masa verde” pentru Lunca Teuz Cermei, însă sebișenii pregătesc recursul. Ei sunt încurajați și de precedentul din 2014, dintre Inter Clinceni și Atletic Bradu, când tot Comisia de Recurs a fost cea care a decis rejucarea pe același motiv, implicarea Ambulanței într-o urgență extrafotbalistică. „Nu ne gândeam că, existând acest precedent de acum trei ani, Comisia de Disciplină va decide astfel. Dar, nu este nicio problemă ne vom adresa Comisiei de Recurs, unde suntem convinși că vom avea câștig de cauză. Ne bazăm pe regulament, dar și pe respectivul precedent, dintre Clinceni și Bradul. Nu se poate ca în cazuri identice să se dea decizii diferite. Veți vedea că partida se va rejuca”, spune Călin Cojocaru, managerul Naționalului.

Așadar, „speța” rămâne deschisă, fiind posibil să avem o decizie finală de abia anul viitor. Până una alta, clasamentul cu 3-0 în favoarea trupei lui Radu Anca și Roland Nagy arată astfel:

 









2 comentarii

  1. e de noaptea minti,nu ati respectat regulamemtul.meci pierdut si penalitate 1100 lei si voi mai faceti apel

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button