National Sebis

Decisiv în succesul Sebișului cu Băleștiul, Ionică se aștepta să joace mai mult în tur: „Poate lucrurile se vor schimba la primăvară”





Național Sebiș a contat pe doi atacanți de careu în prima parte a sezonului, Marco Enciu și Cosmin Ionică. Primul a fost mai de fiecare dată titular, purtând și banderola de căpitan în debutul stagiunii. Ionică a venit mai de fiecare dată de pe banca de rezerve, terminând anul cu doar două goluri în „alb-albastru”. De altfel, fotbalistul originar din Capitală a fost cel care a deschis tabela în disputa de ieri, cu Băleștiul, după care a obținut un penalty și a mai oferit o pasă decisivă înainte de a fi înlocuit de Călin Cojocaru și Cosmin Merșca. „Chiar dacă scorul spune altceva, meciul a fost destul de greu, mai ales că știam că și terenul ne va pune probleme mari, pe lângă adversari. A fost important să marcăm de două ori înainte de pauză, căci apoi, pe fondul căderii psihice și fizice a celor de la Bălești, ne-a fost mai ușor să ne desprindem și să câștigăm detașat”, a fost analiza succintă a partidei făcută de atacantul de 24 de ani al „alb-albaștrilor”.

Până în vară când a acceptat oferta Sebișului, Ionică a evoluat doar pentru echipe din zona Bucureștiului, ca Dinamo II, ACS Berceni, Slobozia, Chiajna II, Balotești. „Într-adevăr, am jucat mai puțin și am reușit doar două goluri. Dar, m-am pregătit bine zi de zi și când s-a apelat la mine am dat totul în teren. Sigur că nu am venit de la mare distanță pentru a juca doar 20-25 de minute pe meci, poate lucrurile se vor schimba la primăvară. Acum nu-mi doresc decât să merg în vacanță, acasă, la familie și vedem ce va fi din ianuarie când ne întoarcem la treabă”, a adăugat puternicul „vârf”.

Golgheterul Sebișul după primele 15 runde ale ediției 2017-2018 a Ligii a 3-a este Dragoș Săulescu, cu 10 reușite.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button