Liga a 3-a

Vasilică nu e mulțumit cu remiza de la Cermei: „Golul a plutit în aer, am pierdut două puncte. Contestațiile împotriva noastră nu vor avea câștig de cauză”





ACS Șirineasa a avut față de lider la Cermei, în ultima etapă a turului Ligii a III-a (seria a 4-a). Formația din Valea Jiului a controlat în general ostilitățile, și-a creat câteva ocazii importante de gol, dar au dat peste o formație ce s-a apărat atent și a ieșit periculos pe contraatac ori de câte ori a avut ocazia.

Ultimul fluier a adus ceva frustrare în tabăra „alb-negrilor”, care termină turul la 7 puncte în fața principalelor urmăritoare, CSU Craiova II și CSM Lugoj. „Am fost echipa pozitivă, iar după cum am jucat, putem spune că am pierdut două puncte. Golul a plutit în aer, am avut multe situații de poartă, cât nu am avut în tot campionatul. La finalizare am dat peste un portar în formă de zile mari. Vreau să îmi felicit jucătorii dar și adversarii, care, atunci când îi depășeam noi, au fost ocrotiți de noroc. În plus, consider că am avut un penalty clar la acel henț în careu al lui Varga, dar nu e asta o mare problemă. Pe mine m-a interesat să avem ocazii, din păcate nu am finalizat niciuna”, a menționat Dan Vasilică, antrenorul Șirineasăi.

Vedeta vizitatorilor, Florin Costea, a bifat doar 45 de minute la Cermei, având o singură ocazie de gol. Fostul atacant al Stelei a reluat cu capul din colțul careului de 6 metri, dar Bodea a reținut balonul de la rădăcina barei de la colțul scurt. „Așa am convenit cu el, să îl înlocuiesc atunci când nu se simte în formă maximă”, a explicat Vasilică înlocuirea prematură a atacantului de  32.

Lunca Teuz Cermei e doar ultima echipă din seria IV-a a Ligii a 3-a (alături de Școlar Reșița, Craiova II, CNS Cetate Deva, CSM Lugoj, ACS Ghiroda sau Național Sebiș) ce a contestat legalitatea legitimarii jucătorilor de la ACS Șirineasa pe o societate ce nu mai există după decizia definitivă a Tribunalului Râmnicu Vâlcea. Dar, tehnicianul liderului susține că vestiarul său nu este deloc afectat: „Se vede în joc că nu ne stă mintea la alte nebunii, ne interesează doar ce facem la antrenamente și cum ne prezentăm la meciuri. Fiecare echipă are un om cu care cu asta se ocupă, ar trebui să îi intereseze mai mult de ceea ce se întâmplă pe teren și nu alte lucruri. Oricum, nu cred că vor avea câștig de cauză”, a comentat Vasilică.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button