X
    Categories: UTA Arad

Vacanța a început pentru Adi Petre cu trei puncte grele în contul foștilor colegi

La precedenta vizită la Șiria, în ultima etapă a ediției de campionat 2016-2017, Chindia Târgoviște încasa tot două goluri, ambele de la Adrian Petre. Aveau să fie ultimele reușite ale atacantului de 19 ani în contul UTA-ei înainte de transferul la Esbjerg fB, în liga a doua daneză, pentru o jumătate de milion de euro. Astăzi, Petre le-a purtat noroc foștilor colegi în disputa cu teamul lui Nicu Croitoru pentru trei puncte ce aduc o gură importantă de oxigen după o toamnă gri.

Cel mai scump transfer din istoria ligii secunde s-a întors acasă, în vacanță și nu putea rata ocazia să le țină pumnii lui Curtuiuș et. comp. „Mă bucur că băieții au câștigat, aveau nevoie de această victorie pentru a-si mai ridica moralul și pentru a-și reapropia suporterii la acest ultim meci al anului acasă. Sunt fericit ca am putut să ajung și eu la această partidă, rămân un suporter fidel al UTA-ei”, ne-a mărturisit golgheterul stagiunii trecute în „alb-roșu”, cu 28 de reușite.

Petre se va întoarce pe 14 ianuarie în Danemarca, unde reia cursa spre promovare cu Esbjerg. Deocamdată, echipa sa se află pe locul 4 în clasament, la 7 puncte distanță de singura poziție direct promovabilă și la unul de o prezență în play-off. Arădeanul a încheiat cu 6 goluri prima jumătate de an petrecută în Țara lui Hamlet.

Facebook Comments
9
1
manager :