Liga a 2-a

Bozian, curtat de divizionare secunde de la nord și sud de Arad





Poate unul dintre cei mai constanți fotbaliști arădeni la nivelul Ligii a 3-a și-ar putea schimba echipa în această iarnă. CSM Lugoj se confruntă cu importante probleme financiare, iar Bogdan Bozian și alți jucători importanți s-ar putea despărți de gruparea din Banat.

Revenind la mijlocașul ofensiv de 30 de ani, acesta are la activ 10 goluri în prima parte a stagiunii în contul formației lui Cosmin Petruescu și 30 de reușite în cele 39 de partide jucate pentru lugojani în ultimul an și jumătate. La acestea se adaugă cam tot atâtea pase decisive pentru colegii săi, fapt pentru care Bozian are pe masă deja două oferte de la Liga 2-a. Este vorba despre Luceafărul Oradea și Ripensia Timișoara, la această ultimă grupare fiind posibil să ajungă Paul Codrea, actualul tehnician al Ghirodei.

Nădlăcanul Bogdan Bozian a debutat în Liga 2-a în tricoul UTA-ei în urmă cu 13 ani, CFR Timișoara și Minerul Lupeni fiind celelalte formații la care a evoluat în eșalonul secund. În Liga 3-a, a bifat echipe ca Victoria Nădlac, Unirea Sânicolau Mare, Național Sebiș, FC Hunedoara și acum CSM Lugoj.









5 comentarii

  1. Și eu cred că ne-ar ajuta foarte mult! Nu știu cum îl vede sau mai bine zis cum nu-l vede conducererea evitându-l de atâtea ori. E mult peste Buleică sau mulți alții cotați.

    0
    0
  2. Bozian ,asta a fost un talent insa cred ca va muri speranta ptr.ca deja este la 30 ani si nu vad ce mare lucru sa mai faca daca pana acum nu a explodat! Poate ma insel, insa doar el poate sa infirme pe teren acest lucru!

    0
    0
  3. Și mai e un mijlocaș bun și tânăr la Lugoj, îmi scapă numele lui, e tânăr și începe cu p parcă

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button