National Sebis

Sebișul s-a despărțit de Bârsănel, Livan și Vlădescu și vizează doar două-trei transferuri în această iarnă





Divizionara terță de pe malul Crișului Alb a încheiat turul pe un loc 5 sub așteptări, la 10 puncte de liderul Șirineasa. Dincolo de două-trei „dușuri reci” neașteptate, Național Sebiș încă tânjește și după punctele cu Lunca Teuz Cermei, pe care tocmai le-a pierdut la „masa verde” prin decizia Comisiei de Etică și Disciplină, dar pe care speră să și le dispute pe teren după ce va apela la Comisia de Recurs.

Până una alta, sebișenii au luat vacanță până pe 15 ianuarie, însă trei dintre fotbaliștii care au terminat anul în „alb-albastru” nu se vor mai întoarce la treabă în 2018. „Ne-am despărțit amiabil de fundașii Bârsănel și Vlădescu, dar și de mijlocașul Livan. Le mulțumim pentru tot ceea ce au făcut pentru echipa noastră și le urăm succes pe mai departe”, spune Călin Cojocaru, managerul „alb-albaștrilor”.

Fundașul central, George Bârsănel, este unul dintre puținii supraviețuitori ai verii din lotul din sezonul trecut, dar a evoluat foarte puțin în turul de campionat. La rândul său, mijlocașul Mădălin Livan a avut apariții meteorice, dar chiar și așa are un gol în contul Naționalului, înscris la Jimbolia, cu „lanterna” Becicherecu Mic. În fine, Andrei Vlădescu, un fundaș lateral de 19 ani crescut de Viitorul Constanța nu s-a acomodat deloc la Sebiș și nu a evoluat niciun minut oficial, așa că despărțirea de el era previzibilă. „Din punctul nostru de vedere, nu mai pleacă nimeni în această iarnă. Lucrurile se pot schimba doar dacă primim o ofertă avantajoasă pentru club. Achiziții nu vom face multe, poate două-trei pe posturile pe care au jucat cei trei jucători care au plecat. În rest, avem încredere în garnitura din tur, care s-a sudat de la o etapă la alta și a jucat un fotbal din ce în ce mai bun. Din păcate, plătim tribut lipsei de omogenitate din debutul campionatului, când am pierdut puncte importante. Dar, sunt aproape convins că vom rejuca partida cu Cermeiul, iar dacă o câștigăm suntem acolo, în cărți. Mai există și acele contestații la adresa celor de la Șirineasa, care nu văd cum ar putea scăpa nepedepsită la câte ilegalități a făcut”, a adăugat Cojocaru, care – probabil – va rămâne să se ocupe și din iarbă de echipă, alături de Cosmin Merșca.

Sebișul a încheiat stagiunea de toamnă cu un 5-1 administrat celor de la Internațional Bălești, patru dintre goluri purtând semnătura lui Dragoș Săulescu, fotbalist curtat intens inclusi de formații de Liga 2-a. Un alt fotbalist care le face cu ochiul divizionarelor secunde este portarul de 19 ani, Ionuț Poiană, doar că acesta are deja două transferuri în acest sezon și în România nu mai poate juca la o altă formație până în vara lui 2018.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button