X
    Categories: UTA Arad

Ce se întâmplă cu stafful tehnic utist după partida cu Metaloglobus? Todea: „Toate la timpul lor, contează și acest ultim meci”

Deși a dat semne de revenire în ultimele partide, câștigând două din trei, UTA a fost pe minus în această toamnă, chiar și sub comanda staffului tehnic format sută la sută din arădeni. Conducerea clubului păstrează misterul când vine vorba despre planul de bătaie din pauza competițională, sau pur și simplul încă nu e decisă nici ea sută la sută ce alegeri să facă la nivelul vestiarului, antrenori și unii jucători.

De altfel, la ora actuală, Cristian Todea nu știe ce-i rezervă viitorul și dorește să se concentreze doar pe partida cu Metaloglobus. „Cu siguranță, discuțiile despre ce va fi la echipă le vom avea după ultimul meci Acum vreau să mă concentrez doar la deplasarea de la București. După aceea, vom avea timp să vedem ce se va întâmpla. Toate la timpul lor, este inutil acum să vorbim despre ce va fi, dacă vom mai fi noi, important este meciul de sâmbătă. Nu este unul decisiv, dar contează și acest meci pentru noi”, a menționat „Dulăul” la conferința de presă de dinaintea „duelului” cu bucureștenii.

Dar, principalul gând al „principalului” utist zboară spre familii și suporteri. „Urmează ultimul meci din acest an, este foarte important pentru noi să reușim să-l câștigăm. După cum am spus și după meciul cu Chindia, cele trei puncte vor avea importanță doar dacă vom reuși să facem un rezultat bun și la București. Ne dorim acest lucru, vrem să încheiem cu capul sus și să ne facem fericite familiile care au fost alături de noi în momentele grele și nu în ultimul rând suporterii, cărora aș vrea să le dedic victorie cu Chindia. Au fost alături de noi pe acea vreme de iarnă, eu sincer am rămas surprins. Știam de atașamentul lor, au demonstrat încă odată că merită mai mult de la noi decât ceea ce am reușit din vară până acum”, a adăugat Todea

Facebook Comments
13
0
manager :